ja se inace godinama mucim sa izborom trzalice, stalno menjam nesto. sad sam ih sve spakovao
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
ima u kongi u gajevoj, lik ostavio par komada. ova je najtanja sto je bila, mislim da joj je jedan vrh i tanji od 1 mm.
ja se inace godinama mucim sa izborom trzalice, stalno menjam nesto. sad sam ih sve spakovao
E do jaja, svraticu u pon. Koliko para?
gitarske 200, gipsy 300.
Ok, hvala brate. 
nema na čem' 
Danas stigao Universe. Dugo sam ga lovio i sad je konacno tu. Japanac, 91. godiste
Nije onaj Premium kako je prvobitno bilo zamišljeno.Ove stare odlikuje nenormalan sustain, ne samo po trajanju nego ima i neku punoću. Ostalo kao JEM

Universe is my world 
Ma ja bih samo da dodjem da ga pipnem.
Salu na stranu, cestitke, green dot je meni najseksiji Ibanez, ne znam zasto.
Gde si ga ulovio?
Duga priča... Donet je iz Švabije ali se donosiocu toliko svideo da nije hteo da mi ga preda, ipak uz čvrsto obećanje ako se ipak odluči da ga otudji prvo meni da javi... I nije nego je menjao za LP i tako sam ja izgubio trag. Onda je pre jedno dva meseca došao moj dobar prijatelj do mene, nosi neki kofer i kaze kao da vidis nekog astera
ja otvorim a unutra Universe
I on se menjao sa tim likom .. misleci na mene pa je tako gitara sad u "pravim" rukama
A sto se tice pipkanja.. slobodno
dodji i sviraj, donecu je i ja ako treba. Gitare su da se sviraju a ne da se glancaju 
Ako se pruzi prilika, necu se ustrucavati da iskoristim tvoju ponudu. 
- mislim_stvarno
uh! do jaja! 
Uh, cestitke!
Neka te sluzi u zdravlju i rokanju.
A ovo...
Odavno izgleda ispadas budala ako verujes da ce neko odrzati rec (a da nije u pitanju super-prijatelj kojeg znas 100 godina).
A ovo...
Mrzim takvo sranje.ApplePie wrote:...ipak uz čvrsto obećanje ako se ipak odluči da ga otudji prvo meni da javi... I nije ...
Cestitke i ovde! Kakva gitarcina!
Cestitke i od mene, izgleda mega.