Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Što je najcrnje od svega - nisam, samo se tako zalomilo.dweezil wrote:guvnor ti si bash hardtail fanatik a?
Jeste - factory hard tail!dweezil wrote:jel i taj beli strat bio hardtail ili si ga ti modifikovao?
Šta mu je? Jel' ukoso ušrafljen ili ti se ne sviđa materijal?Duane wrote: al na meksiku je hardtail poprilicno lose odradjen, bar govorim za ovog mog...
HvalaRocket Roll wrote:Čestitamo! Nije premotavan?
šta se gubi premotavanjem??Rocket Roll wrote:Čestitamo! Nije premotavan?
Kapice potova i poklopci magneta treba da budu krem.sl0e wrote:Hvala. Ne brini, stavicu mint green pickguard.Razmisljam se da stavim i kapice za pot. i switch. Mozda i cover za magnete
rapsada se... sedlo svako svoje pricu vodi... ono drkanje je oko intonacije, al ono ja sam u 90% slucajeva rastiman kad sviram, tako da nesmeta, al je generalno lose odradjeno... al ipak je meni hardtail konza... naviko vecguv'nor wrote:Šta mu je? Jel' ukoso ušrafljen ili ti se ne sviđa materijal?Duane wrote: al na meksiku je hardtail poprilicno lose odradjen, bar govorim za ovog mog...
Pretpostavljao sam da je to!Duane wrote:rapsada se... sedlo svako svoje pricu vodi...
koji gitaros?guv'nor wrote:Pretpostavljao sam da je to!Duane wrote:rapsada se... sedlo svako svoje pricu vodi...![]()
To je jedina stvar koja je i meni smetala na Cray-u kada sam ga ispazario.
Sve je to lepo, sedla su vintage-style i tako, ali izgledaju kao da su štampani u mojoj maloj radionici i to levom nogom, a materijal koji je za to korišćen je, ni manje ni više, kvalitetan karton.
Zbog toga sam met'o u džep oko 1500 din (ne sećam se tačno, možda je i manje), otišao do Mitrosa i ispazario American Vintage sedla.![]()
Btw, jedan opasni BGD-blues/rock gitaroš svira dva meksikanca i sasvim je zadovoljan tim sedlima, ali opet - on ima neko bezveze američko pojačalo iz sredine šezdesetih, tako da - šta on može da čuje...?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest