Posto smo ovde svi pametni i tako to, evo mesta gde mozete da podelite svoju glupost sa drugima, a naravno zarad dobre zabave

...evo zasto... sviram nekih 7 godina.gitaru naravno

lepa zavrsna obrada - mislim da je lepsa od Satrianijeve, sto se i ne moze reci za ton. ibanez(or'ginal

tremolo bez dabl lokinga, svaki put kada pipnes tremolo ona se rastimuje. neke uljane civije, nisu bas neke. Mnogo fin vrat - brz, tanak. sve u svemu, lepa gitara na oko - manekenska, ali osrednj ton, mozda i malo ispod toga. platio je pre 7 godna 490 eura.

Drugo, svrao sam do pre nekih god dana na Laney HC 65R(65W, 1x12 Celestion seventy 80, 2 kanala), nije toliko los, ali tradza brate, mutan, hladan ton. pa onda kupio glavu Peavey valve king, skupljao godinu dana kintu za kutiju, i kupio valve king kutiju takodje. Super ton! jedini problem je taj sto mi je potrebno jos nekih 200-250 eura za stabilizator napona i futsvich, koje mi se nesto ne rado daju za tako nesto! I naravno apsolutno nepotrebna snaga od 100 lampaskih wati i 400w kutija, i skrooz neprakticno za prenosenje za svirke...
Eto...na kraju, dobio sam pamet, ali sam ostao bez para

Ae, navalite narode da vidim koliko jos ima bisera ovde