Pomoć oko ibaneza rg370dxl (left hand model)?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Pomoć oko ibaneza rg370dxl (left hand model)?
treba mi pomoc , zelim da kupim ibanez rg370dxl left hand ali ga je nestalo , da li neko moze da mi kaze kako da ga nabavim , da li znate nekog dilera ili neku slicnu pomoc .
- mislim_stvarno
Re: Pomoc oko ibanez rg370dxl
Obidji sve prodavnici po bg-u ili ns-u(ako mozes), i raspitaj se da li imaju, da li ce narucivati, ili da li mozes da narucis preko njih (cini mi se da je neko nesto narucivao preko neke prodavnice u bg-u, ali ne znam ko i sta). Ne postoji zvanicni distributer ibaneza, zbog samog nacina poslovanja firme (iako se dve prodavnice tako reklamiraju
). Svako moze da naruci koliko hoce ibanezovih gitara od proizvodjaca (naravno ako su u pitanju vece kolicine).
Ako ne postoji sansa za tako nesto, razmotri druge modele, ili cekaj polovno na oglasima...

Ako ne postoji sansa za tako nesto, razmotri druge modele, ili cekaj polovno na oglasima...
- tHe bLuEsMaN
Re: Pomoć oko ibaneza rg370dxl (left hand model)?
Ili da ne lomis noge,mozes lepo da uzmes telefon,i laganno da okreces radnju po radnju i pitas...

-
najverovatnije ce ga nabaviti u artistsystem-u a mozda ga imaju u mix music company , sutra cu da zovem njih , hvala u svakom slucaju
-
hvala ljudi , i samo da mi objasnite razliku izmedju made in korea , i made in china , i da li je edge III dobar jer neki kazu da je glupo a neki kazu da je super .
i ako bi mogao da biram izmedju gibsona SG i ibaneza rg370dx , koji da uzmem ????

Kog SG-a? Ima i Gibson vise modelalefthandguitarist wrote:i ako bi mogao da biram izmedju gibsona SG i ibaneza rg370dx , koji da uzmem ????

-
hmmm ovo nesto smrdi i to jako, her Gibson SG Standard je odlicna gitara i kod nas kosta oko 1200-1300e
http://control-sound.com/shop/product_i ... ts_id=1015
na Gibsonovom sajtu je oko 2000$
http://www2.gibson.com/Products/Electri ... ndard.aspx
A ovde ga prodaju za 250e?? Ako je to stvarno Gibson, 'bes mi sve ima i ja jednog da uzmem pa da mu okrenem zice i sviram ga naopacke

EDIT: Ja mislim da oni prodaju levoruki Epiphone i da je ovo greska na sajtu
http://control-sound.com/shop/product_i ... ts_id=1015
na Gibsonovom sajtu je oko 2000$
http://www2.gibson.com/Products/Electri ... ndard.aspx
A ovde ga prodaju za 250e?? Ako je to stvarno Gibson, 'bes mi sve ima i ja jednog da uzmem pa da mu okrenem zice i sviram ga naopacke

EDIT: Ja mislim da oni prodaju levoruki Epiphone i da je ovo greska na sajtu
-
mozda , i ja sam se iznenadio pa zato pitam
Pa da, ajde kad ih okrenes telefonom, javilefthandguitarist wrote:mozda , i ja sam se iznenadio pa zato pitam

-
sigurno sada ne rade zvacu ih sutra
-
sad imam novi problem , keva mi ne da da kupim takvu gitaru jer misli da kao prvu el. gitaru trebam da uzmem nesto kao stratokaster ali ja sam nasao Aria Mac 30 L ,na netu nema puno o njoj , pa mi recite ili kako da ubedim kevu ili da li je ta aria dobra za prvu .(ja cak mislim kakav sam djak da sam cak zasluzio S seriju
)

znas kako,lupi sakom o sto i reci 'mama ima da mi kupis tog ibaneza (ili epifona sta god da si vec hteo) pa kud puklo da puklo!'.jeste da na kraju mozda i neces dobiti gitaru ali vredi rizikovati 

-
xaxaxaxa , vredi pokusati
ona nikako ne moze da zna sta tebi odgovara... mislim, mene ni puskom ne bi naterali da uzmem strat ili stratoliku gitaru, jer mi nikako ne odgovara taj vrat... (i organski ne podnosim 7ender, ne pitaj me zasto)
verovatno je ona videla negde strat i misli da tako treba elektricna gitara da izgleda, a ako vec misli da ti treba stratolika gitara, trazi joj Fendera Made in America, pa da vidis kako ce ti dati da uzmes ajbaneza
u svakom slucaju reci joj u cemu je problem, da nije svaka gitara ista, vec da je npr. debeo vrat, mali pragovi, ne odgovaraju tvom nacinu svirke, magneti ne mogu ono sto tebi treba, tremolo za te pare ne valja... mislim nakenjaj nesto sigurno ti se keva ne razume u gitare... a i sigurno znas vise od nje jbg
a realno, ako se razume, onda ne bi trebalo da ti brani da uzmes sta hoces
my 0.02$
verovatno je ona videla negde strat i misli da tako treba elektricna gitara da izgleda, a ako vec misli da ti treba stratolika gitara, trazi joj Fendera Made in America, pa da vidis kako ce ti dati da uzmes ajbaneza

u svakom slucaju reci joj u cemu je problem, da nije svaka gitara ista, vec da je npr. debeo vrat, mali pragovi, ne odgovaraju tvom nacinu svirke, magneti ne mogu ono sto tebi treba, tremolo za te pare ne valja... mislim nakenjaj nesto sigurno ti se keva ne razume u gitare... a i sigurno znas vise od nje jbg

a realno, ako se razume, onda ne bi trebalo da ti brani da uzmes sta hoces

my 0.02$