Jackson JS30KE Kelly™ ili GRG270b
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Jackson JS30KE Kelly™ ili GRG270b
posto sam odlucio da kupim el. gitaru do 300 eura....ove dve su mi zapale za oko ,pa ako neko moze da mi pomogne ....hvala unapred ..
,a inace sviram metal(heavy,thrash,speed......)pozz..

Re: Jackson JS30KE Kelly™ ili GRG270b
shule wrote:bolje kupi ovo: http://www.kupujemprodajem.com/Dzekson- ... -oglas.htm

-
daleko mi je jagodina ........ali ipak dimarcio ....gitara je super ...ali ne svidja mi se ....hwala
Drazo verujem da je dobar ovaj Jackson ali gledaj bridge nema ga i sta da radis sa njim kad sviras thrash ????
Nadji neku sa tremolom mada nije on presudan ali ipak dosta znaci...
MOJE MISLJENJE....
P.S. MAda je ovaj oblik Kelly-a mnogo dobar
Nadji neku sa tremolom mada nije on presudan ali ipak dosta znaci...
MOJE MISLJENJE....
P.S. MAda je ovaj oblik Kelly-a mnogo dobar

Dobar je oblik, ali je gitara sranje.
shule wrote:Dobar je oblik, ali je gitara sranje.

isto se slazem. moze izgledati vrh, ali trebas gledati "performanse".
-
to i ja mislim ....budzet nam se povecao za 10 eura ...jupi...
...taman za kais za gitaru ...ali ipak ocui su mi uprte u 270b ...jel zna neko nesto o toj gitari .... 

Grg seriju izbegavati. Uopste ti Ibanezi sa Gio oznakom, sranje su. Trazi po oglasima bre, jbt.
24-fret thin, flat and fast Wizard II necks. Thru-necks on the RGT42 models. Pickups and pickup placement provide the hard-edge cutting tone need for metal and hard rock. Fixed bridge and synchronized standard trems as well as Ibanez's famous double-locking systems.
-
terry mid wrote:Zato Jackson KE3 PRO JApan je extra

sada ce ti veterani ovog foruma reci mani se toga i uzmi yamahu pacifiku.ja mislim da ce biti upravu ako ce ti to reci.grg serija i nije bas nesto,a ni ta novija serija JS modela nije bog zna sta.pogledaj ti malo pacifiku,a za te pare koje posedujes mozes da uzmes pacifiku i da joj zamenis humbucker ili mozda cak i locking civije...
Moje misljenjedimmu wrote:sada ce ti veterani ovog foruma reci mani se toga i uzmi yamahu pacifiku.ja mislim da ce biti upravu ako ce ti to reci.grg serija i nije bas nesto,a ni ta novija serija JS modela nije bog zna sta.pogledaj ti malo pacifiku,a za te pare koje posedujes mozes da uzmes pacifiku i da joj zamenis humbucker ili mozda cak i locking civije...
NE