Koferi (za ne standardne oblike)

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Stanko

Koferi (za ne standardne oblike)

Post by Stanko » 30 Jan 2010, 19:52

Po nasim radnjama se tu i tamo nadje univerzalni kofer za gitare, a jel neko vidjao ovako nesto?
Image

Tako trazio sam link/kontakt onog naseg majstora sto radi kofere, ali nisam uspeo. Mozda neko zna dal rade ovakve "ne standardne" stvari po narudzbini?
P.S. Ako je bila tema, izvinjavam se, al stvarno ne nadjoh... :)

mislim_stvarno

Re: Koferi (za ne standardne oblike)

Post by mislim_stvarno » 30 Jan 2010, 20:59

Tesko ces naci. Ja sam nalazio samo polovne kofere za RR, a za explorer nisam ni vidjao po oglasima. Mozda bi ti odgovarao Jackson deluxe gigbag za kelly (ako ga imaju). Veoma je tvrd. Jos jedna stvar koju ti moram napomenuti, kofer za te lude gitare :mrgreen: jako tesko staje u gepek auta. Ja sam ga dva puta nosio na probu na zadnjem sedistu i prodao zbog toga :? .
Sto se majstora tice, bilo je na prvoj stranici teme "domaci majstori za izradu i odrzavanje muzickih instrumenata"
Rocket Roll wrote: Izrada kofera za gitaru - takvi majstori su relativno retki, često nestaju bez traga, pa da ovde navedem jednu firmu iz Pančeva koja izgleda kao da će trajati:

MM Cases,
+381 (0)13 513 787
+381 (0)13 513 787
+381 (0)63 363 043
Paje Marganovica 53 / 12
Pancevo 26000

Izrađuju sve moguće kofere - što znači da, ako pročitate tekst na njihovoj prezentaciji, da to ne znači samo kofere za gitare, nego i pedlaboardove, itd.

http://www.mmcases.co.sr/

http://www.aladin.co.yu/srbija/offers.p ... 0&type=all
Kad vec pravis gitaru, napravi i kofer, to je manje posla. :mrgreen:

Stanko

Post by Stanko » 30 Jan 2010, 21:03

Hehe srce si :) :hide: nisam znao da su na domacim majstorima, slomio sam se sa search-om :D
Jos nemam kola tako da to nije problem hahaha :D :D
Sumnjam da cu da pravim kofer, mada da me neko pitao pre godinu dana, isto bi rekao i za gitaru ;)

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 30 Jan 2010, 21:07

linkovi ne rade, pa ako budes zvao, pusti mi pp sa okvirnim cenama ako te ne mrzi. :)
Stanko wrote:Jos nemam kola tako da to nije problem hahaha :D :D
ja reko samo da napomenem :mrgreen:

Stanko

Post by Stanko » 14 Feb 2010, 22:42

Pazario onaj sa prve slike :D ponosni sam vlasnik, jos samo da gitaru turim u njega :P :)

Image

faks
Badmotorfinger

Post by faks » 14 Feb 2010, 23:35

mislim_stvarno wrote:Tesko ces naci. Ja sam nalazio samo polovne kofere za RR, a za explorer nisam ni vidjao po oglasima. Mozda bi ti odgovarao Jackson deluxe gigbag za kelly (ako ga imaju). Veoma je tvrd. Jos jedna stvar koju ti moram napomenuti, kofer za te lude gitare :mrgreen: jako tesko staje u gepek auta. Ja sam ga dva puta nosio na probu na zadnjem sedistu i prodao zbog toga :? .
Sto se majstora tice, bilo je na prvoj stranici teme "domaci majstori za izradu i odrzavanje muzickih instrumenata"
Rocket Roll wrote: Izrada kofera za gitaru - takvi majstori su relativno retki, često nestaju bez traga, pa da ovde navedem jednu firmu iz Pančeva koja izgleda kao da će trajati:

MM Cases,
+381 (0)13 513 787 begin_of_the_skype_highlighting              +381 (0)13 513 787      end_of_the_skype_highlighting
+381 (0)13 513 787
+381 (0)63 363 043
Paje Marganovica 53 / 12
Pancevo 26000

Izrađuju sve moguće kofere - što znači da, ako pročitate tekst na njihovoj prezentaciji, da to ne znači samo kofere za gitare, nego i pedlaboardove, itd.

http://www.mmcases.co.sr/

http://www.aladin.co.yu/srbija/offers.p ... 0&type=all
Kad vec pravis gitaru, napravi i kofer, to je manje posla. :mrgreen:
mali update,promenjeno je ime ulice nije vise paje marganovica nego milosa obrenovica...
nemojte da se zajebete da odete u br 1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUP stari grad :)

Post Reply