Da li je neko probao Lindy Fralin Humcancelling P-90 Soapbar

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
sirkan

Da li je neko probao Lindy Fralin Humcancelling P-90 Soapbar

Post by sirkan » 14 Feb 2010, 17:42

Interesuje me da li je neko od vas sa foruma probao ove magnete....nesto se razmisljam da ih stavim na Les Paula,pa ako neko ima iskustva sa njima,mozda bi mogao to da podeli sa mnom,pre nego sto ih pazarim...hvala unapred :D

http://angela.com/lindyfralinhumcancell ... psset.aspx

Image

Dersu Uzala

Re: LINDY FRALIN HUM-CANCELLING P90 SOAPBAR PUPS...

Post by Dersu Uzala » 17 Feb 2010, 08:28

Svirao sam ih ja, mada ne znam kako bih ti pomogao. Nije ni jedan jedini bio na Les Paulu, mada su uglavnom gitare bile od mahagonidjidjija, ako to nesto pomaze. Mislim, rade za sve pare, a da li ce ti se svideti, ne znas dok ne stavis. **** ga, taka je nasa muka pregolema, ali u experimentisanju je u stvari i car bavljenja tonom. Ono tipa, sta bi bilo kad bi bilo. Onda probas, i kao skontas da si nesto saznao, bude ti lepo dan-dva, dobar je to filing :ziveli:. Onda dosadi, pa menjas. I tako ukrug.

sirkan

Re: LINDY FRALIN HUM-CANCELLING P90 SOAPBAR PUPS...

Post by sirkan » 17 Feb 2010, 19:40

Dersu Uzala wrote:Svirao sam ih ja, mada ne znam kako bih ti pomogao. Nije ni jedan jedini bio na Les Paulu, mada su uglavnom gitare bile od mahagonidjidjija, ako to nesto pomaze. Mislim, rade za sve pare, a da li ce ti se svideti, ne znas dok ne stavis. **** ga, taka je nasa muka pregolema, ali u experimentisanju je u stvari i car bavljenja tonom. Ono tipa, sta bi bilo kad bi bilo. Onda probas, i kao skontas da si nesto saznao, bude ti lepo dan-dva, dobar je to filing :ziveli:. Onda dosadi, pa menjas. I tako ukrug.
Ma,da...znam ja to ...kad upadnes u zacarani krug,nikada zadovoljan tonom....ali,kapiram ako si ih probao na nekom mahagoniju mozes da mi od prilike kazes kakav je fazon i da li smrdi malo na vintage Gibson smrad,a?Imao sam utisak kad sam ih cuo da su dosta jasniji na cleanu od standardnih hamova..... :?

cccira
MF veteran

Re: Da li je neko probao Lindy Fralin Humcancelling P-90 Soapbar

Post by cccira » 17 Feb 2010, 21:44

Ja sam se skoro zainteresovao bio za LF magnete i nasao sam na netu uglavnom najpozitivnije komentare :)

@Sirkan: odakle si planirao da ih nabavis?

dweezil

Post by dweezil » 17 Feb 2010, 21:52

P-90 bi trebalo da strava shljakaju i na alderu i ashu, ne idu dzabe na G & L djitrice. Ja mislim da su to jako zanimljivi magneti za neki old school roots rock fazon zvuka, imaju najbolje i od single coila i najbolje od humbuckera, jedino sto nisu humcancelinga, al sad ...

sirkan

Post by sirkan » 19 Feb 2010, 00:47

cccira wrote:Ja sam se skoro zainteresovao bio za LF magnete i nasao sam na netu uglavnom najpozitivnije komentare :)

@Sirkan: odakle si planirao da ih nabavis?
Ima ih na Thomman-u....kapiram da za 260 evra moraju da rade kao zmaj,pride sam odgledao neke snimke na tubu,deluje mi da su stravicno dobri magneti...
Last edited by sirkan on 19 Feb 2010, 00:49, edited 1 time in total.

cccira
MF veteran

Post by cccira » 19 Feb 2010, 00:49

Tako sam i mislio :)

Post Reply