Koju Gitaru do 150 e
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Koju Gitaru do 150 e
Zanima me koju elektricnu gitaru da kupim do 150 e i da li se isplati kupovati neku polovnu.Vec sviram na akusticnoj. 

- nikolic025
Re: Koju Gitaru do 150 e
Mislim da za te pare moze da se uzme i neka nova Pacifika,neki Ibanez,Squier,sve zavisi sta sviras...Sto se tice polovnih,u tom rangu neces mnogo bolje proci jel obicno likovi koji prodaju jeftinije gitare,spuste minimalno cenu,jedino sto u oglasima mozes naci gitaru i za ispod 100E,dok u radnji tesko,ali ako vec uzimas pocetnicki paket,mislim da za 130-140E imas Aster sa koferom i pojacalom sto je ok cena,a pak ako imas neku opremu onda uzmi nesto ozbiljnije.Ni Slamer nisu lose gitare,nisam siguran da li u Mitrosu jos imaju one ultra jeftine LTD gitare itd...
Zapali u grad sa nekim kolegom koji svira duze elektricnu i koji se razume,pa prosvrljajte malo po prodavnicama,sad je popust vec prosao,ali jos traje na Jacksona itd...Nisi ni rekao koju muziku sviras,tako da sam sve naveo...
Pozdrav!
Zapali u grad sa nekim kolegom koji svira duze elektricnu i koji se razume,pa prosvrljajte malo po prodavnicama,sad je popust vec prosao,ali jos traje na Jacksona itd...Nisi ni rekao koju muziku sviras,tako da sam sve naveo...
Pozdrav!
pacifica xD
Pa svirao bih neki Metal, prog. rock i mozda grunge.nikolic025 wrote:Mislim da za te pare moze da se uzme i neka nova Pacifika,neki Ibanez,Squier,sve zavisi sta sviras...Sto se tice polovnih,u tom rangu neces mnogo bolje proci jel obicno likovi koji prodaju jeftinije gitare,spuste minimalno cenu,jedino sto u oglasima mozes naci gitaru i za ispod 100E,dok u radnji tesko,ali ako vec uzimas pocetnicki paket,mislim da za 130-140E imas Aster sa koferom i pojacalom sto je ok cena,a pak ako imas neku opremu onda uzmi nesto ozbiljnije.Ni Slamer nisu lose gitare,nisam siguran da li u Mitrosu jos imaju one ultra jeftine LTD gitare itd...
Pozdrav!
Onda bilo koju, sve su slicne. 

Taj progresive rock je mnogo nesto popularan
Sta spada u taj pravac?
Ozbiljno pitam 

Sta spada u taj pravac?

Jgb to je classic rock 
Progressive rock je Yes, Pink Floyd, Soft Machine, King crimson, Rush, od novijih npr Enchant, Porcupine Tree, The Flower Kings, Jadis, to su samo neki kojih trenutno mogu da se setim...
Uzmi Pacificu mladori, it will serve you well.

Progressive rock je Yes, Pink Floyd, Soft Machine, King crimson, Rush, od novijih npr Enchant, Porcupine Tree, The Flower Kings, Jadis, to su samo neki kojih trenutno mogu da se setim...
Uzmi Pacificu mladori, it will serve you well.
-
stičem utisak da sve što danas u muzici nosi prefiks progressive, poprilično unazađuje stvari...
- nikolic025
E,je..ga od metala do grunge-a je velika razdaljina,mislim da Jackson extra ide za metal,extra drive,ali za ovo drugo...hm...,los clean,drajv premasan,a Squier obrnuto,pacifika je bas tu izmedju,ne svidja mi se clean,ne svidja mi se drive
Mislim da ti je najbolje da uzmes veslo sa dobrom drskom i razapnes najlon samo kupi dobre magnete i to je to(pod veslo mislim neku kinesku,indonezansku,tajvansku gitaru do 100E,ne kazem da su sve vesla,jer sam se uverio da i kinezi znaju da prave dobre gitare)...
Mislim da za 100E mozes da kupis ok gitaru,a za 50-60E nov DiMarzio magnet i da to radi super...
Imao sam Pacifiku,ali nije mi to neka gitara....Mislim i ja serkam,imam Fender American Deluxe Stratocaster,American Standard Telecaster i sutra kupujem Japanski Jackson,naravno da mi nije nesto...
Najbolje cuj druge,a slusaj sebe,probaj sto vise razlicitih,pa kad se odlucis,probaj sto vise istih i izaberi dobro....

Mislim da ti je najbolje da uzmes veslo sa dobrom drskom i razapnes najlon samo kupi dobre magnete i to je to(pod veslo mislim neku kinesku,indonezansku,tajvansku gitaru do 100E,ne kazem da su sve vesla,jer sam se uverio da i kinezi znaju da prave dobre gitare)...
Mislim da za 100E mozes da kupis ok gitaru,a za 50-60E nov DiMarzio magnet i da to radi super...
Imao sam Pacifiku,ali nije mi to neka gitara....Mislim i ja serkam,imam Fender American Deluxe Stratocaster,American Standard Telecaster i sutra kupujem Japanski Jackson,naravno da mi nije nesto...

Najbolje cuj druge,a slusaj sebe,probaj sto vise razlicitih,pa kad se odlucis,probaj sto vise istih i izaberi dobro....
A mozes li mi dati link od te Jackson gitare???
Neki review?
Neki review?
file->new tab->www.google.com->jakson 150$ JS2DK review
probaj...
probaj...
Dok nije alternative, nema vajde...Boogie Woogie wrote:stičem utisak da sve što danas u muzici nosi prefiks progressive, poprilično unazađuje stvari...