prva elktricna!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
prva elktricna!
E ovako, zelim da kupim prvu elektricnu gitaru pa mi je drug ponudio njegovu Ariu 714 + marsalovo pojacalo 10w za 150e. Gitara je kupljena pre godinu dana ali nije koriscena, u perfektnom je stanju, isto vazi i za pojacalo, posto se drug predomislio i odlucio za klasiku
To je kratak opis, pa bih voleko sada da cujem da li je to dobra ponuda za pocetak posto nisam bas pri parama 
- nikolic025
Re: prva elktricna!
Samo cu ti reci UZIMAJ!!!
Ta gitara,ako je stvarno 714 kosta nova izmedju 300 i 350E,a pojacalo,cini mi se oko 70-80E,sto je extra cena!!!
Nisam probao gitaru,ali mislim da za te pare (vrednost jednog Bulleta),nemozes bolje proci.Pojacalo sam probao,veoma lose,decije,mnogo zuji,bruji,prdi...Ali opet ga dobijes,maltene za Dz...
Pozz i javi kako radi gitara...
Ta gitara,ako je stvarno 714 kosta nova izmedju 300 i 350E,a pojacalo,cini mi se oko 70-80E,sto je extra cena!!!
Nisam probao gitaru,ali mislim da za te pare (vrednost jednog Bulleta),nemozes bolje proci.Pojacalo sam probao,veoma lose,decije,mnogo zuji,bruji,prdi...Ali opet ga dobijes,maltene za Dz...
Pozz i javi kako radi gitara...
Uzimaj ali ta gitara ne kosta 300 e vec 14 700 http://www.skymusic.rs/prodaja/gitare/e ... page3.html
Ali opet se isplati jer pojacalo dobijes malte ne za dzabe, verovatno i kais kabal futrolu, a to je jos bar 40 e
Ali opet se isplati jer pojacalo dobijes malte ne za dzabe, verovatno i kais kabal futrolu, a to je jos bar 40 e
Sine nemoj kupovati ako je džabe,već ako ti se dopada
ako bar imas iskustva sa gitaram,uzmes lepo odsvirkas par gitara ,vidis koja ti najbolje lezi.pogledaj po oglasima imas kamara jeftinih a dobrih beginer gitara.
pojacalo ko pojacali,ja mislim da ne vredi nista,al ono .
pa nzm sada, ja pare za drugo nemam tako da mi se ovi cini dobrim a pojacalo sam cuo i sasvim je solidno kolko se meni cini, a i onako sam pocetnik tako da mi ne treba neka profesionalna oprema kolko ja msm
a od pratece opreme idu kablovi, alat, pojas samo nema ranca 
MA bre uzimaj, na tome sigurno neces izgubiti pare, uvek ces prodati za iste, mozda 20 e manje, a ono da naucis da sviras ce ti biti i vise nego super....
ssmc wrote:Sine nemoj kupovati ako je džabe,već ako ti se dopada
Dokle vise sa ovim temama ...
svaki nov topic ista prica...
svaki nov topic ista prica...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Prva elektrcna gitara je Jolana...bar tako bilo u nashe vreme... Kad se izucis na njoj onda Squier, pa Fender, pa Custom Shop. 
MY MAN !!!nemanjavelimirovic wrote:Prva elektrcna gitara je Jolana...bar tako bilo u nashe vreme...
nemanjavelimirovic wrote:Prva elektrcna gitara je Jolana...bar tako bilo u nashe vreme... Kad se izucis na njoj onda Squier, pa Fender, pa Custom Shop.
poDpisujem
ma, za te pare kupi. pa ako i ti isto odustanes kao taj od koga kupujes, prodaces za istu cifru. a ako ne odustanes, sto ti svi zelimo, za godinu plus minus prodas to ponovo za 150 (a mozda i za par desetina vise, jer realno pojacalo ti dolazi za dz) i dodas koliko skupis pa ces vec i znati koja i kakva ti treba kao gitara #2... znaci, kupuj i sviraj, vezbaj iz sve snage
parker wrote:ma, za te pare kupi. pa ako i ti isto odustanes kao taj od koga kupujes, prodaces za istu cifru. a ako ne odustanes, sto ti svi zelimo, za godinu plus minus prodas to ponovo za 150 (a mozda i za par desetina vise, jer realno pojacalo ti dolazi za dz) i dodas koliko skupis pa ces vec i znati koja i kakva ti treba kao gitara #2... znaci, kupuj i sviraj, vezbaj iz sve snage
ssmc wrote:Sine nemoj kupovati ako je džabe,već ako ti se dopada
Ako ti se dopada,uzimaj.U principu je veoma dobra ponuda,a s obzirom da je oprema malo koriscena i znas od koga je kupujes to ti je jos jedan plus.Kupuj i sviraj,nek ti je sa srecom!