Pomoc oko izbora magneta za epiphona
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pomoc oko izbora magneta za epiphona
Mislio sam da u skorije vreme promenim magnet na epiphonu sg(g400),u bridge poziciji.Kontam da bi lepo legao jedan Gibson 490T.Koje je vase misljenje?Ako imate nekih drugih predloga slobodno predlazite,inace sviram uglavnom rock.Budzet za magnet je tu negde oko 100e.Pozdrav i hvala!!! 

Re: Pomoc oko izbora magneta za epiphona
Za koju vrstu muzike, kakav zvuk juris?
Inace ja bi stavio recimo http://www.seymourduncan.com/products/e ... ncan_cust/
Inace ja bi stavio recimo http://www.seymourduncan.com/products/e ... ncan_cust/
Recimo "sto rokerskiji"
,da bude dobar za AC-DC,ZZ top,The Doors,Whitesnake, taj fazon...
Hvala na predlogu,uzecu i tog seymour duncana u obzir,mada mi deluje nekako vise za metal
Pozdrav!!! 

Hvala na predlogu,uzecu i tog seymour duncana u obzir,mada mi deluje nekako vise za metal

- Guitar_thrill
- MF veteran
Mozda SD JB-4 ? Ja planiram da uzmem dve '59 ....svi ti bendovi koje si naveo i nemaju neki jako tezak ton, to su sve "normalni" hambakeri, kroz dobra pojacala...tako da mislim da bi ti neki magneti na vintage fazon dobro legli 

Provericu taj SD JB-4.Jel znas mozda koja mu je cena?Hvala na savetu Guitar_thrill
.
Odoh sad sa drustvom na neku svirku pa se cujemo posle
Pozzz!!!! 

Odoh sad sa drustvom na neku svirku pa se cujemo posle

- Guitar_thrill
- MF veteran
Ides na moto skup?Vaske023 wrote:Provericu taj SD JB-4.Jel znas mozda koja mu je cena?Hvala na savetu Guitar_thrill.
Odoh sad sa drustvom na neku svirku pa se cujemo poslePozzz!!!!

Nije moto skupGuitar_thrill wrote:Ides na moto skup?Vaske023 wrote:Provericu taj SD JB-4.Jel znas mozda koja mu je cena?Hvala na savetu Guitar_thrill.
Odoh sad sa drustvom na neku svirku pa se cujemo poslePozzz!!!!
ja mislim da je oko 70e, pogledaj na sajtu mitrosa......

Hvala jos jednom i pozdrav!!!

Mnogo finije od toga Gibsonova Klasik 57-ica koja se inace nalazi i u Sg-u ali u '61 reissue a ne u standardu (u njemu je valjda ovo sto si ti hteo)
Da u standardu je 490R i 498T samo sa poklopcima,dok su u sg specialu 490R i 490T bez poklopca(to je ovaj sto sam ja mislio da uzmem).Ne znam da li kog nas ima da se kupi 57-ica,video sam samo burstbuckere i 490 od Gibsonovih.Santana wrote:Mnogo finije od toga Gibsonova Klasik 57-ica koja se inace nalazi i u Sg-u ali u '61 reissue a ne u standardu (u njemu je valjda ovo sto si ti hteo)
Sad sam gledao i dimarzio paf i on mi se svidja,a uzeo sam u obzir i gibson 490T i SD JB-4.Koje je tvoje misljenje?

Pozdrav!!!