Charvel gitare u Srbiji
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- tHe bLuEsMaN
Charvel gitare u Srbiji
Ko je generalni uvoznik ovih gitara za Srbiju? 

- mislim_stvarno
Re: Charvel gitare u Srbiji
U Bgu mislim da ne postoji prodavnica koja ima jednog Charvela.
Ne postoji. Logicno gledano trebao bi to da bude Mitros. Ja sam ih jednom davno pitao tako nesto, samo su me belo gledali 

E bre sve mora Mitros...Bobi wrote:Ne postoji. Logicno gledano trebao bi to da bude Mitros. Ja sam ih jednom davno pitao tako nesto, samo su me belo gledali
Btw cuh negde da je vlasnik Mitrosa Zeljko Mitrovic, ako je tako nikad vise u radnju necu da im udjem...
-
ognjen93 wrote:
Btw cuh negde da je vlasnik Mitrosa Zeljko Mitrovic

Lose si cuoognjen93 wrote:Btw cuh negde da je vlasnik Mitrosa Zeljko Mitrovic, ako je tako nikad vise u radnju necu da im udjem...
- mislim_stvarno
Mitros drzi Jackson i Fender i zbog toga je logicno da drzi i Charvel, ali ne drzi...ognjen93 wrote:E bre sve mora Mitros...
E hvala bogu...cccira wrote:Lose si cuoognjen93 wrote:Btw cuh negde da je vlasnik Mitrosa Zeljko Mitrovic, ako je tako nikad vise u radnju necu da im udjem...
Upravo. Obe firme pripadaju Fenderu.mislim_stvarno wrote:Mitros drzi Jackson i Fender i zbog toga je logicno da drzi i Charvel, ali ne drzi...ognjen93 wrote:E bre sve mora Mitros...
- tHe bLuEsMaN
Hvala vam ljudi na odgovorima..to sam i mislio..sutra idem u Bg..pa sam mislio da odem da porobam to americko cudo..ali ipak necu da lutam za dzabe..
Ipak ko zeli Charvel-a mora da ga naruci iz inostranstva..

Ipak ko zeli Charvel-a mora da ga naruci iz inostranstva..

Ne mora, moze da se izuje za ogromne pare posto zivimo u Srbiji
http://www.kupujemprodajem.com/CHarvell ... -oglas.htm
Nije moj oglas da se razumemo. Lici na '86. Covek je preterao sa cenom. Uf sto vole da napisu uz sve da je iz amerike
Ali eto, makar ne moras da putujes daleko

http://www.kupujemprodajem.com/CHarvell ... -oglas.htm
Nije moj oglas da se razumemo. Lici na '86. Covek je preterao sa cenom. Uf sto vole da napisu uz sve da je iz amerike

- Dersu Uzala
Japanac. Kakva crna Amerika.
Naravno, nego znas kako ljudi odavde imaju taj iskrivljeni pogled na svet, sve je iz amerike 

- Dersu Uzala
U Americi vise i ne postoji nista sto se pravi...u Americi...sem poneke hrane i tako to.
Gibson?Dersu Uzala wrote:U Americi vise i ne postoji nista sto se pravi...u Americi...sem poneke hrane i tako to.