Vasa misljenja molim

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Vazi, ne smem ni da pomenem cime se baviDersu Uzala wrote:Reci tom 'nekom sto se razume' da se javi, svasta bi covek od njega mogao jos da nauci, siguran sam.
Dersu Uzala wrote:Reci tom 'nekom sto se razume' da se javi, svasta bi covek od njega mogao jos da nauci, siguran sam.
Predpostavljam zato sto nemaju 4, nego dve zice koje izlaze iz samog magneta. Da bi se to namestilo, valjda je potrebno rasklapati kompletan magnet da bi se sa svakog coila izvukla jos po jedna zica.decades07 wrote:Ali, rečeno mi od strane stručnog lica da matori musicman-ovi hamovi nemaju to što treba da se ima za coil tap, te je iz tog razloga čitav zahvat komplikovan, ako ne i riskantan.
Zašto, pitam ja sad?
Da. To je u pitanju. A kontam da to rasklapanje magneta - za Kikija, servisera - predstavlja rizičan potez.. E, sad - dal' me je lik skinuo jer mu se to za sitne pare ne radi, ili je baš toliko teško izvodljivomislim_stvarno wrote:Predpostavljam zato sto nemaju 4, nego dve zice koje izlaze iz samog magneta. Da bi se to namestilo, valjda je potrebno rasklapati kompletan magnet da bi se sa svakog coila izvukla jos po jedna zica.
Hehe,jel se zove Zilijan?Mrav wrote:Trazim savet u vezi splitovanja magneta. Push pull pot je tu, sve znam sam da odradim, gitare je sa 2 hama, i voleo bih da ih splitujem na push-pull. Medjutim brinu me eventualne tonske posledice u nesplitovanom polozaju. Pricao sam sa nekim ko se razume u to, i tvrdi da ne bi to trebalo da radim,
Pa kazem, kad sam montirao magnete, probao sam i tu varijantu, i svidja mi sedweezil wrote:mozda ti se sound splitovanih humbuckera ne svidi nesto, sve zavisi na sta si se namerio, mozda ti se recimo vishe dopadne kako radi bridge humbucker u paralelnom modu tj. kad su mu coili povezani paralelno.
Koji model, tj. godište? Moj je "Sabre II" iz '78-me, mnogo ga volim;sub-one wrote:splitovao sam ja na mom music man-u, koji ima dva hama
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest