Gitara za 3700 ? U čemu je fora ?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Gitara za 3700 ? U čemu je fora ?
U čemu je fazon sa ovom gitarom ?
Ne razumem se u klasične nimalo ali mi je čudno da je cena baš ovoliko smešna......
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/7095-Aster-C-30/
Ne razumem se u klasične nimalo ali mi je čudno da je cena baš ovoliko smešna......
Re: Gitara za 3700 ? U čemu je fora ?
Sta ti nije jasno?
Gitara je govno.
Gitara je govno.
Mism, ono, gitara je verovatno daleko od holy grail-a, kod Kineza u NBG ima da se kupi nešto slično (možda i isto) za 2500, sve u svemu to je verovatno cena koja je dno, sa sigurnošću tvrdim da smo kojekakve šitove pre dvadesetak i kusur godina plaćali višestruko puta više od ovoga a bili su na istom nivou kvaliteta...
Moj zaključak: budite srećni da sranja sada koštaju realno...
P.S. Kao što na Mitros sajtu i piše: dodaj u korpu...
Moj zaključak: budite srećni da sranja sada koštaju realno...
P.S. Kao što na Mitros sajtu i piše: dodaj u korpu...
- nikolic025
Bile su klasicne gitare u Idei isto bure kao i ta,ali za 2500 din,pa ako vec hoces da uzmes gitaru koju su kineska deca pravila na tehnickom (od iste one sperploce koja se kod nas prodaje u knjizarama,od 3mm) onda srecno i kad ti se sutra iskrivi vrat,zato sto se rasusio,onda mo's da je bacis.
Tako ja isao u Ideu da vidim kakvo je to cudo,jos dobijes i futrolu,kao extra.Prvu kutiju koju sam uzeo,vrat je bio kao slovo S ali ne prema zicama ili od zica,nego levo desno i 6 pragova je ispalo... druga nije mogla da se nastima,jer su se civije same vracale kako zategnes,a treca je bila sa napuklom glavom po godu,onda sam odustao da trazim i ako je imalo jos 5 kutija ne otpakovanih!
Naravno u Mitros bas ne moze da stigne takva fals roba,jer to onda sigurno ne ide u prodavnicu,nego na reklamaciju ili sta ti ja znam.I dobro je sto imas garanciju 1 god...Ali sta ces posle,jer ti treba gitara samo jednu godinu ili da mogu i deca tvoja,ili unuci jednog dana da sviraju ili makar da im stoji na zidu za uspomenu,ali da jos moze koji akord da se opici?Ja jos imam neku kevinu HOBBY gitaru koja mi stoji za ukras i jos ima bolji zvuk od te sigurno.
U glavnom to je sve sperploca,u vratu nema sipke i suseno je vestacki (u susarama),tako da za godinu ili dve postoji realna sansa da se prilikom susenja (jer nije dovoljno suva,sigurno).
Skupi 100E i biraj sta hoces,imas,cini mi se i neku Yamahu,Fender ili slicno u tom nekom cenovnom rangu...
Tako ja isao u Ideu da vidim kakvo je to cudo,jos dobijes i futrolu,kao extra.Prvu kutiju koju sam uzeo,vrat je bio kao slovo S ali ne prema zicama ili od zica,nego levo desno i 6 pragova je ispalo... druga nije mogla da se nastima,jer su se civije same vracale kako zategnes,a treca je bila sa napuklom glavom po godu,onda sam odustao da trazim i ako je imalo jos 5 kutija ne otpakovanih!
Naravno u Mitros bas ne moze da stigne takva fals roba,jer to onda sigurno ne ide u prodavnicu,nego na reklamaciju ili sta ti ja znam.I dobro je sto imas garanciju 1 god...Ali sta ces posle,jer ti treba gitara samo jednu godinu ili da mogu i deca tvoja,ili unuci jednog dana da sviraju ili makar da im stoji na zidu za uspomenu,ali da jos moze koji akord da se opici?Ja jos imam neku kevinu HOBBY gitaru koja mi stoji za ukras i jos ima bolji zvuk od te sigurno.
U glavnom to je sve sperploca,u vratu nema sipke i suseno je vestacki (u susarama),tako da za godinu ili dve postoji realna sansa da se prilikom susenja (jer nije dovoljno suva,sigurno).
Skupi 100E i biraj sta hoces,imas,cini mi se i neku Yamahu,Fender ili slicno u tom nekom cenovnom rangu...
to e sve super. a za tu cenu da li te uopste boli taki da li ce vrat da se iskrivi ili neznam ti ni ja sta kad prodje garancija. te pare potrosis ako jednom odes sa drustvom u grad , mislim o cemu mi pricamo.
Ma nisam ni planirao da kupim, ne sviram klasičnu iako imam kući neku špansku valjda. Nego sam se samo malo šlogirao kad sam video cenu......ne kontam ko je tu u plusu....transport + zarada proizvođača + carina + zarada mitrosa + cena gitare = 3500 ? Zanimljivo mi bilo jako 

uh, 3 i po Vajfa za jedno vece..... `de izlazis ti braticu?majtimika wrote:to e sve super. a za tu cenu da li te uopste boli taki da li ce vrat da se iskrivi ili neznam ti ni ja sta kad prodje garancija. te pare potrosis ako jednom odes sa drustvom u grad , mislim o cemu mi pricamo.

malo do galije, ako svira brat baba i do urbana. i nije bitno gde nego koliko

True, true...majtimika wrote:malo do galije, ako svira brat baba i do urbana. i nije bitno gde nego koliko![]()
![]()
![]()
![]()

Ha.. sve ima svoju namenu..igorpan wrote:U čemu je fazon sa ovom gitarom ?
http://www.youtube.com/watch?v=DYMFS5K04f4
procitaj komentar vlasnika i postavljaca...
New baby just bought for less than 50 euros. It's got that delta slide look and feel, and a great sound as well. A really good deal.