Pomoc Kolege :\

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

tHe bLuEsMaN

Pomoc Kolege :\

Post by tHe bLuEsMaN » 14 Oct 2010, 13:04

Malo pre me je zvao decko iz Mitrosa iz Nisa,i reko mi da je u Fenderu doslo do poplave i da mi Am.Vintage '62 nece stici,a cekam ga 3 meseca :S
Levoruk sam i to je veliki problem..sutra idem u Bg,pa me posavetujte gde da idem (osim u Mitros) sta da probam itd. Da li negde ima levorukih Gibsona,ili i za njih moram da cekam 45 dana :cry:

guv'nor

Re: Pomoc Kolege :\

Post by guv'nor » 14 Oct 2010, 13:12

Šta te sve interesira? :)
Nego, ako si se već zagrejao za 62-ku, u Mitrosu ima jedna tamno zelena i jedna sunburst, koliko se sećam.
E sada, ova tamno zelena........... UbiVa, samo tiću da niko ne čuje! :wink: :ziveli:

Edit: Jesi razmišljao o ovim novim EJ w/ rosewood stratovima?

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 14 Oct 2010, 13:18

http://www.kupujemprodajem.com/Fender-T ... r_id=45194
http://www.kupujemprodajem.com/Levoruka ... r_id=45194

Eto ja nashao shta bih ja uzeo da sam levoruk :D Doduse ovaj prvi link, kazes mu eto ti 1200, i raspitaj se ko je pravio gitaru.

tHe bLuEsMaN

Post by tHe bLuEsMaN » 14 Oct 2010, 13:20

Levoruka? xD :kokice:
Pa ne sviram metal tako da neki Jebanez ili Dzekson sigurno ne bi uzeo..ako me razumes..fender,gibson,mozda blade(ako ima levoruki) xD ,godin ili sta vec.. :lol:

guv'nor

Post by guv'nor » 14 Oct 2010, 13:21

tHe bLuEsMaN wrote:Levoruk sam i to je veliki problem..s
:lol: Ovo nisam video. :mrgreen:
Ali za pravišu da daš čak i 1200 evra i to ne majstoru koji je to radio po tvojim specifikacijama... Mnogo kume.

Nego, od kada je to problem?
Image
:ziveli:

tHe bLuEsMaN

Post by tHe bLuEsMaN » 14 Oct 2010, 13:24

nemanjavelimirovic wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Fender-T ... r_id=45194
http://www.kupujemprodajem.com/Levoruka ... r_id=45194

Eto ja nashao shta bih ja uzeo da sam levoruk :D Doduse ovaj prvi link, kazes mu eto ti 1200, i raspitaj se ko je pravio gitaru.
Nemanja,radje bi nesto novo..a da narucujem macku u dzaku,ne bi da rizikujem,da je bg,pa odem u petak do njega probam gitaru i ako mi se svidja kupim,ali ko ce da ide do backe palanke..ti imas Blade-a,da li ima u Artistu nesto levoruko? :)
P.S. spot je do jaja :bow:

tHe bLuEsMaN

Post by tHe bLuEsMaN » 14 Oct 2010, 13:26

guv'nor wrote:
tHe bLuEsMaN wrote:Levoruk sam i to je veliki problem..s
:lol: Ovo nisam video. :mrgreen:
Ali za pravišu da daš čak i 1200 evra i to ne majstoru koji je to radio po tvojim specifikacijama... Mnogo kume.

Nego, od kada je to problem?
Image
:ziveli:
Hahahahaha,da uzimam koku i meni bi bilo sve jedno :D :butthead:

guv'nor

Post by guv'nor » 14 Oct 2010, 13:30

Sa ortakom sam pre godinu dana tražio levoruke gitare po Bgdu i u Artistu je bio samo neki Peavey (ili Washburn) sa floydom i hubuckerima, koji je on tada i isprazario. Inače, za sve radnje, da ne bi lutao, najbolje bi bilo da ih sada okreneš sve i pitaš šta imaju od tog asortimana.

Nego, offtopic, da li bi ti smetalo da sviraš gitaru za desnoruke?
Jes' da možda nekome izgleda malo nakaradno, ali tako imaš mnogo veći izbor pred sobom i priliku da izabereš bolji instrument.

tHe bLuEsMaN

Post by tHe bLuEsMaN » 14 Oct 2010, 13:34

Svirao sam tako jednom,nije to to..dosta je nezgodno(bar kod strata) a i sto ti kazes smesno izgleda.. :povrac:

guv'nor

Post by guv'nor » 14 Oct 2010, 13:47

Ok, komplikovano jeste, ali nisam ja rekao da smešno izgleda. :D
Nego, ozbiljno, uzmi pookreći radnje po BGu pa javni šta si saznao, naravno ako imaš snage/volje/želje. :ziveli:

P.S. Dok zoveš po radnjama, samo još jedno pitanjce. Pošto očigledno imaš neku ozbiljniju lovu za gitaru, da li si možda kojim slučajem razmišljao o naručivanju delova sa najboljeg guitar part sajta na planeti, a možda i šire?
http://www.warmoth.com/
Ono, još nisam naišao na čoveka koji je imao bilo šta da kaže o njima sem neke apsolutne pozitive.
Na YT ima dosta video klipova, gde može da se čuje koliko bilo šta sklopljeno od njihovih vratova i tela ubija kako radi.
Na kraju krajeva, od provereno dobrog materijala odlične izrade, možeš da sklopiš nešto što ne možeš nigde da kupiš.

jagoda

Post by jagoda » 14 Oct 2010, 13:49

Pridruzujem se misljenju, da ako uzimas handmade gitaru, onda treba da je po tvojim specifikacijama. Naravno , najvazniji je majstor. Imam drugara koji nije ljubitelj serijskih gitara, covek mu odradi ono sto on smisli, i za sada je extra zadovoljan. To cak i ne bude skupo, jedino sto ne moze brzo.

vlobrk

Post by vlobrk » 14 Oct 2010, 14:12

Cakaj .......kako to cekas tri meseca?
Narucio si gitaru i cekas toliko ili si se samo raspitivao i rekli su ti da ce stici?(a nije)

Koja je cena inace?

tHe bLuEsMaN

Post by tHe bLuEsMaN » 14 Oct 2010, 14:25

E ovako:
Zvali su me iz Bg-a iz Mitrosa,sve je reseno..neko je u sali rekao da je poplava,a ovaj iz Nisa mislio stvarno..gitara ce stici pocetkom januara,to je tacno,ali to nema nikakve veze sa poplavom xD
Dace mi Highway One na koriscenje dok ne stigne '62..i tako..malo je komplikovano,ni meni nije bas sve jasno.. :mrgreen:
Pa gledaj,kada sam jula narucio gitaru nije imala ni na lageru firme ni na Fenderovom lageru,pa dok se pokrenula proizvodnja,rok isporuke.. :evil:

vlobrk

Post by vlobrk » 14 Oct 2010, 14:33

Znaci narucio si u julu a stici ce u januaru.
Jel se kinta daje unapred?

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 14 Oct 2010, 14:39

Jel ima kod nas levorukih gibsona uopste?

Locked