E sad – zvuk. Ne znam koliko je podatak bitan za odluku, ali štim je D. U svakom slučaju – zvuk kakav bih voleo da dobijem je, naravno, masivan ali da ne bude previše taman, već da bude neki dobar balans mase i svetlog zvuka tj. da „ima muda“ na rifovima i ritam deonicama, ali da može i dobro da „propeva“ na soložama. Još da dodam da mi to treba za neku prog/power/heavy metal svirku.
Po onome koliko se ja razumem u magnete, rekao bih da mi treba keramički magnet, za bridge high output, dok bi za neck, pretpostavljam, došli u obzir i high i medium output, al taj za neck će verovatno zavisiti od toga šta stavim u bridge. E, da, ne znam koliko je to važno, ali pošto je HSH konfiguracija, planiram da ih splitujem, ali 4-conductor je danas standard, koliko znam. I da, obzirom da je o Ibanezu reč, kapiram da mi F-spaced magnet treba, ali valjda nije strašno i ako ne nađem takav. Ako sam bilo šta ovde lupio pa ostao živ - ispravljajte!

Eto, toliko od mene, pošteno sam se raspisao... sad je na vas red – svi predlozi i sugestije dolaze u obzir, iznesite sva iskustva, mišljenja i savete koje imate. Još jednom da naglasim, trebaju mi i bridge i neck magnet, pa izvol’te, predložite šta bi po vama najbolje radilo!
I hvala puno unapred!