Ingvi Malmstin i njegove gitare-idiotizam i psihopatologija

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Locked
Joey Sartiani

Ingvi Malmstin i njegove gitare-idiotizam i psihopatologija

Post by Joey Sartiani » 10 Dec 2010, 16:01

Surfujuci netom naisao sam slucajno na jedan klip u kome je Malmstin u svom studiju gde pokazuje svoju kolekciju gitara....
Na sredini klipa sam hteo da se onesvestim kada sam video nesto i pripalo mi je muka :povrac: :povrac: :povrac:

UPOZORENJE ZA SVE ONE KOJI VOLE GITARE I KOJI "NEMAJU ZELUDAC" , NE GLEDATI OVAJ KLIP I NE CITATI OVU TEMU!!!!

Bili ste upozoreni!

Prvo pogledajte klip:
[youtube]cQANhRXDDt0&feature=channel[/youtube]

Ok pogledali ste klip i verovatno ste dobili nagon za povracanjem :povrac: i pitate se - cekaj ovo je nemoguce, sta sam upravo video, jel ovo skrivena kamera ili sta???? prosto, verovatno ste sokirani i povecan vam je pritisak, a adrenalin samo siba kroz vase telo......
Ja sam pomislio cekaj bre jel ovaj lud ili sam ja lud sto ovo pitam ali kako se bre ovako ponasa sa gitarama????I onda spazih komentare na youtubu koji potvrdjuju da nisam ja lud nego je Ingvi lud...

Evo nekih najzanimljivijih:

1. he has alll these super expensive an unique guitars in basically a big pile on the floor

2.The Malmsteen guitar, Malmsteen Cable, Malmsteen air, Malmsteen space/time, Malmsteen water vapor, Malmsteen gravity :XD:

3. this is one of the first strats ever made , and thats cool - *throw it on on the floor*......yngwie is such a spoiled brat

4.oh yeah, and i got one of the first stratocaster's from like 54' sitting in that pile somewhere near the steve vai guitar... man that thing should be in a fuckin carbon fiber case handcuffed to an armed guard.

5. i like how he just throws these things around

6. Wow! 5:56 look at the way he fucking puts that V back in his big ass pile, fucking careless!

7. it really irratates me how he has these exspensive vintage guitars all tossed on the floor and being ruff with them and not giving a shit... i bet he does that on purpose.

8. Because, when you reach a certain level, normal logic does not apply. To answer your question; "Because He Can". :(

9. "This is one of the first Strats ever made." *throws on pile*

10. yeah i have a guitar steve vai gave to me its under this huge pile of guitars that i played for an hour then i decided to get a new one i mean seriously....... i bet this guy wipes his ass with stratocasters

11. Im  Pingwee Valvesteen and this room is tooned :XD:

12. Yngwie really does have far too much money if he thinks it's ok to just throw vintage guitars down on top of each other like that! I was watching most of that through my fingers. I can understand it if he's wrecking copies on stage but not wrecking vintage guitars in the studio. He's a clumsey bast**d too. >:-(

Joey Sartiani

Re: Ingvi Malmstin i njegove gitare-idiotizam i psihopatolog

Post by Joey Sartiani » 10 Dec 2010, 16:12

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaa :XD: :XD: :XD: :XD: :XD: ovo 'ladno nisam primetio jer traje delic sekunde hahaha smejem se od muke, vec sao ogooglao na mucninu....

Provalite na 4:56 :
"...i to je Brajan Mej gitara jel tako?
Cuje se zvuk - "bum tras pljas kuc kuc, Ingvi je izvadio Brian May gitaru iz skladista drveca :XD: :XD: :XD: i pocinje da prica:
YM : " Ovo je Brajan Mej gitara, Brajan mi je dao, to je jedina gitara (koju imam od njega)
Snimatelj - " Ou jea, bas je lepa gitara
YM : Da da i promumlja nesto na losem engleskom sa svedskim akcentom...

Zatim na 5:05 primetite kako Ingvi vraca Brian May gitaru i naslanja je na staklo i on ne vidi ali GITARA POCINJE DA PADA I DA KLIZI NA LEVU STRANU HAHAHAHHAHAHA AAAAAAAAAAA :shock: :shock: :shock: a video prestaje da je snima i menja se kadar a cuje se samo BUM TRAS, PLJAS mada je ovaj zaskripao dobro sa kamerom pa se i nije toliko culo kako gitara pada preko 100 ostalih koje su pobacane po podu.....Uh dobro je da su promenili ugao snimanja da sam video kako je pala srcku bi dobio.... :O.o:

nebojsak

Post by nebojsak » 10 Dec 2010, 16:19

Ne brini se, neće im ništa biti. Ja očekivao da skače po njima i da ih baca po prostoriji, kako si krenuo sa postom.

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 10 Dec 2010, 16:31

nebojsak wrote:Ne brini se, neće im ništa biti. Ja očekivao da skače po njima i da ih baca po prostoriji, kako si krenuo sa postom.
Brate ne znam dal ce im biti nesto, nije poenta u tome.....Poenta je da je on jedna debela egoisticna kompleksaska svinja koja je puna para i ne zna vise kako ce da KAZE LJUDI JA IMAM PARE A VI NEMATE POGLEDAJTE STA JA MOGU I ZA STA IMAM PARE A VI NEMATE PARE DA KUPITE NI FENDERA MEKSIKANCA....

Pokazuje Fender Strat koji je napravljen medju prvih 10 Stratova uopste, 1954. godine, ZNACI ON POSEDUJE JEDAN PRIMERAK PRVIH 10 FENDER STRAT GITARA, koji se rucno pravio bez masina, koji ko zna koliko vredi i drzi ga na podu i svaki put ga pomalo izudara i izcuka kad ga vadi i kad ga vraca???????????????

Jel to bre odnos prema kulturi i kulturnoj bastini (da da to je taj Fender, nije to samo instrument za sviranje) jel to odnos prema muzici i prema postovaocima Fender raritetnih gitara???
Neko bi tu gitaru uramio i svakog dana bi joj s molio i divio i buljio u nju po 2 sata kao u ikonu, cak mislio bi da nije dostojan ni da je pipne, a ova debela svedska svidja puna zlata koja ima naocare kao jelena karleusa je bacaka levo desno i drzi po podu????????

Ovu gitaru zasluzuje neki pravi kolekcionar koji pazi i mazi raritetne gitare a ne ovaj kompleksas!!!!!!!!!!!!

Ajde da razumem za njegove yebene signature strat gitare da ih bacaka i lomi i slicno - proizvode se masovno a on je bogat pa ce kupiti 50 novih komada kao od sale....

ALI BRE BRAJAN MEJ MU JE POKLONIO GITARU ON JE VADI ISCUKA JE DOBRO A KAD JE VRACA ONA POCE DA PADA NJEGA BOLI KITA....

STIV VAI MU JE POKLONIO GITARU SA POTPISOM ON JE DRZI NA PODU I ZESCE JE IZRAZBIJA KAD JE VADIO I VRACAO, BAS SE JAKO CULO SAV SAM SE NAJEZIO......

Pa meni bre Randja da pokloni njegovu gitaru sa potpisom a ne cak Tocak, ili Stefanovski a kamoli Brajan Mej i Stiv Vai - PA JA BI IH URAMIO I CUVAO KAO NAJVECE BLAGO......Da mi nude milion evra ne bih ih prodao pa da nemam sta da jedem, da umirem gladan.....

Ma samo pogledaj oliko Ingvi ima zlata na sebi....Presisao je sve nase Grandovce.....Sta izigrava taj covek bre vise....

ness

Post by ness » 10 Dec 2010, 16:35

Sta se primas,pa to je samo gitara :mrgreen: .

nenadnenad

Post by nenadnenad » 10 Dec 2010, 16:44

ajde bako, uzmi ti lepo jednu hoklicu, kilo jabuka i bricu
pa sedi pred kucu na sokak i proveri sta se desava.
internet ce te oterati u grob od nerviranja :mrgreen:

Image

nebojsak

Post by nebojsak » 10 Dec 2010, 16:49

Ali koji će mi uramljena gitara? To je da se aka, ne da se drži u vitrini.

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 10 Dec 2010, 16:51

Ja nisam rob stvarima nego one meni robuju :evil: :evil:

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 10 Dec 2010, 16:55

nebojsak wrote:Ali koji će mi uramljena gitara? To je da se aka, ne da se drži u vitrini.
Prvih 10 napravljenih Fendera S. nije "da se aka" nego da se cuva kao svetinja.....

Za akanje su Skvajeri bullet, a za nesto lepse i normalnije sviranje tu je Skvajer klasik vajb koji je bolji od Fendera meksikanca, a ko je pozer ( i verovatno ne zna da svira nista posebno) a veoma je sujetan i zeli bas da mu na glavi gitare pise FENDER za njega je Fender Stratokaster gitara.....(al dzabe kad ionako nije sposoban da iskoristi njen potencijal, kazem ja u vr' glave za njega je skvajer klasik vajb, pogledajte kako skvajera svira Jack T. pobednik Guitar Idola i kao to zvuci u njegovim rukama)

Samim izrazom - Jedan od prvih Fendera s. iz 1954. god sluzi da se "aka" si sve rekao o svom psiholoskom profilu......

Jednom recju od iste si sorte kao i Ingvi Malmstin u psihopatoloskom smislu i ovi ostali za koje je to sto on radi ono OK.....

Verovatno imas i naocare ako on i veniras kosu i stavljas regeneratore kao on da imas loknice :cao:

nebojsak

Post by nebojsak » 10 Dec 2010, 16:59

Moguće. Što je još gore, vadim daljinski iz celofana i skidam zaštitnu foliju sa displeja telefona.

Haralampije

Post by Haralampije » 10 Dec 2010, 17:01

Prosecni kolekcionar vrednijih gitara ih uopste ni ne svira,vec trunu po koferima,s vremena na vreme ih izvadi iz kofera,ispozira,kad treba da se kurci po forumima i za novine,pomiluje je,u sebi pomisli kako je srecan sto je ima i vrne je nazad u kofer.....

Jao pa ti nisi onda video ove sto razbivaju stvarno. :XD:

[youtube]Eqf9AcEpJUw&feature=related[/youtube]
[youtube]T2rolE9DlbA&feature=related[/youtube]

nebojsak

Post by nebojsak » 10 Dec 2010, 17:04

Hendriksa sam lično video nekoliko puta u svom frizerskom salonu, sa haubom na glavi. Nije to slučajno.

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 10 Dec 2010, 17:04

Malmstin je objasnio. Ja bih radio apsolutno isto da imam toliko para.

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 10 Dec 2010, 17:07

johnny_b_good wrote:Ja nisam rob stvarima nego one meni robuju :evil: :evil:
johnny_b_good wrote:Ja nisam rob stvarima nego one meni robuju :evil: :evil:

Sta ovo je sad kao neka dubokoumna misao a???

Sta sad si kao ti ispao pametan????

Ko robuje cemu???

Zasto je robovanje ako lepo jednu od prvih fender gitara stavis na stalak ili jos bolje u neki izlog mali da ne pada prasina po njoj i cuvas je i ajde povremeno sviras, UMESTO DA SE KAO IDIOT PREMA NJOJ PONASAS TAKO STO CES DA JE DRZIS NA PODU ISPOD 100 GITARA I KOJU CES DA BACAKAS LEVO DESNO.....

Tu gitaru brdo ljudi su uspeli da je ocuvaju 60 godina u super odlicnom stanju i sad trebas ti (ingvi) neki debeli kompleksaski frustrirani pedercic da je za 2 godine iscukas i unakazis vise nego svi ostali pre tebe za 60 godina???

meni je to idiotizam.....

Sta dokazujes???

STA TI SI KAO TOOOOLIKO IMUCAN DA MOZES DA DRKAS I NAJSTARIJE RARITETNE GITARE IZ FENDER KOLEKCIJE ??????????

Ljudi, studenti i srednjosklci koji nemaju novca ni da jedu a kamoli da kupe instrument, i koji se muce kroz zivot kao crvi a pet puta su talentovaniji od tebe, SANJAJU DA KUPE SKVAJERA I MALO POJACALCE A OVAJ IDIOT SE PONASA PREMA FENDERU 1954.GOD KAO PREMA KOMADU DRVETA KOJI CE ZA 5 MINUTA UBACITI U PEC DA GA NALOZI JER JE ZIMA.......

Hm...ne bi me cudilo da Ingvi lozi pec Smederevac sa njegovim zutim stratovima....
Ali ako to i radi onda lozi pec sa stratovima samo kad ga snimaju - DA POKAZE KOLIKO JE ON BOGAT......

A i ti opasan si ti ovde na forumu, kao i ostali izigravas Platona i Aristotela a da ti u praksi neko kaze kolika je ta vrednost strata i da je jedan od prvih 10 rucno napravljenih odma bi pustio u gace, i ruke bi ti drhtale kao prvi put kad si legao sa ribom u krevet (ako si uopste to i uradio, posto iz tvog razmisljanja i odnosa prema vrednostima i stvarima vidi se da si neki nalozeni buntovni klinac koji nema respekta ni za sta)

guv'nor

Post by guv'nor » 10 Dec 2010, 17:09

nebojsak wrote:Što je još gore, vadim daljinski iz celofana i skidam zaštitnu foliju sa displeja telefona.
:shocked3: Pre nego što sama, onako celom površinom, otpadne? :krstise:
Aj' još samo reci da sedaš direktno na nameštaj, bez celofanske zaštite...
Image
:bambi:

Locked