kramer gitare

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

NikolaNS

kramer gitare

Post by NikolaNS » 13 Jan 2011, 00:55

Da li je neko imao iskustva sa ovim gitarama,kakav ton imaju,bilo sta da znate o ovim gitarama recite :) evo jedan primerak
http://control-sound.com/shop/product_i ... ts_id=1101

Joey Sartiani

Re: kramer gitare

Post by Joey Sartiani » 13 Jan 2011, 02:00

NikolaNS wrote:Da li je neko imao iskustva sa ovim gitarama,kakav ton imaju,bilo sta da znate o ovim gitarama recite :) evo jedan primerak

Licno meni se Kramer gitare izuzetno svidjaju! Obozavam ih......

A ton - pa zavisi od gitare do gitare, od serije, ali recimo ako se uporedjuje klasa na klasu, mogu reci da su i vise nego odlicne!
Bar za mene!

A i Edi Van Hejlen ih ne bi koristio da ne valjaju!

Bas cu da ti okacim jednog lika koji je endorser Kramera cim nadjem klipove po YT-u, zvuk je prelep!
Ovaj je strajker sto si stavio i 28 000 je???
Meni je ovo odlicno!

[youtube]XNM1bwKlW44&feature=related[/youtube]

Sta bi ti da sviras sve i koliko godina imas???

Blingo

Post by Blingo » 13 Jan 2011, 10:13

Drugi gitarista iz benda (koji je, inace, pasionirani ljubitelj Kramera) je uzeo Kramer Pacer, bas u control-soundu. Ono sto je odmah izdvaja od ostalih tambura u tom cenovnom rangu je finis u pi.du materinu dobro odradjen - ona crvena boja je mnooogo hebacka, pragovi, super-extra obradjeni i vrat jaaaako udoban. Iskreno, gitara je izgledala kao da je bar, duplo skuplja....

Sto se zvuka tice, ne mogu da se setim, jer je vrlo brzo zamenio sva 3 pickupa SD-ovima (covek ima viziju svoje idealne gitare na kojoj pise ''Kramer'' i koja ima odredjenu konfiguraciju magneta), ali sada gitara kida, slobodno moze da izadje na crtu mnogo skupljim dzitrama. (Mada, ruku na srce, sada je i sama gitara mnogo skuplja :) )

NikolaNS

Post by NikolaNS » 13 Jan 2011, 12:21

Joey Sartiani wrote:
NikolaNS wrote:Da li je neko imao iskustva sa ovim gitarama,kakav ton imaju,bilo sta da znate o ovim gitarama recite :) evo jedan primerak

Licno meni se Kramer gitare izuzetno svidjaju! Obozavam ih......

A ton - pa zavisi od gitare do gitare, od serije, ali recimo ako se uporedjuje klasa na klasu, mogu reci da su i vise nego odlicne!
Bar za mene!

A i Edi Van Hejlen ih ne bi koristio da ne valjaju!

Bas cu da ti okacim jednog lika koji je endorser Kramera cim nadjem klipove po YT-u, zvuk je prelep!
Ovaj je strajker sto si stavio i 28 000 je???
Meni je ovo odlicno!

[youtube]XNM1bwKlW44&feature=related[/youtube]

Sta bi ti da sviras sve i koliko godina imas???
Imam 17 god.sviram uglavnom domaci rock,hard rock...e sad ja sam u noti u NS-u nasao ovog kramera http://control-sound.com/shop/product_i ... ts_id=1805 i rado bih ga uzeo ali dvoumim se jer nema floyd a volim da ga koristim :(

Dimo

Post by Dimo » 13 Jan 2011, 13:31

Pa ista je cena kao ove narandzaste sa floydom...Sta mislite kakve su za thrash,power ?

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 13 Jan 2011, 13:56

na njihovom sajtu nema nijedna kramer gitara sa floydom koliko sam ja video...upravo post iznad tebe prvi klip ti je kako covek svira neki thrash/power.edit:ima ona bela ali one bas i nisu slicne...
Opis sa njihovog sajta
Ova gitara ima 5 hambakera što je vrlo neobična kombinacija i vrlo retka.
:lol:
Imate i polovnih matorih Kramera u oglasima pa pogledajte i to.

NikolaNS

Post by NikolaNS » 13 Jan 2011, 15:59

A kakav je kramer striker u odnosu na pacificu 112?

NikolaNS

Post by NikolaNS » 13 Jan 2011, 16:01

Dimo wrote:Pa ista je cena kao ove narandzaste sa floydom...Sta mislite kakve su za thrash,power ?
Koja narandzasta? ova sa klipa sa youtube-a ili ova sto sam ja okacio? ova sto sam ja okacio nema floyd...

Joey Sartiani

Post by Joey Sartiani » 13 Jan 2011, 16:58

NikolaNS wrote:A kakav je kramer striker u odnosu na pacificu 112?
PO meni bolji kramer! Ja bih njega uzeo!

E pazi ovo slucajno sam video pa sam se setio tebe:
http://www.kupujemprodajem.com/Floyd-Ro ... _id=642389

Kramer nije skup, uzmes njega i kupis ovo i das majstoru da ti ugradi i dobijes Kramer sa floydom za male pare!

U medjuvremenu sviras vezbas posto si mlad, i skupljas parice!
Kada ti se malo razbistri sluh i shvatis da ti magneti sa Kramera i nisu bas po tvom ukusu i da ti treba nesto bolje, lepse kvalitetnije, stavis neki dimarcio npr i bog da te vidi....Kramer+ floyd+dimarcio i bices prezadovoljan!
:cao:

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 13 Jan 2011, 17:26

pa ako vec juri floyd rose sto onda ne bi pogledao ovaj oglas.
http://www.kupujemprodajem.com/Kramer-B ... id=1443519
ako je to ta gitara trebala bi da izgleda ovako
Image

NikolaNS

Post by NikolaNS » 13 Jan 2011, 18:29

Za sada cu uzeti samo gitaru,pa cu videti da li posle treba da stavljam floyd ili mi je ok i bez toga,a sto se tice magneta,ako bas zgotivim gitaru verovatno cu staviti neke nove eto dimarzio recimo...u svakom slucaju hvala na savetima,sutra idem da vidim gitaru pa cemo videti sta cu izraditi :cao: :)

Dimo

Post by Dimo » 13 Jan 2011, 19:39

Ja licno mislim da ne bi pogresio.

NikolaNS

Post by NikolaNS » 14 Jan 2011, 20:26

Danas sam isao da uzmem kramera i rekli su mi da moraju prvo da urade setup gitare i da ce biti gotova za dva tri dana,kada sam se vracao svratio sam u stringer i video yamahu rgx 220 dz,koja je sa 34.000 snizena na 24.000,lik je mi je rekao da mora isto da se uradi setup jer je dugo stojala,a kada sam ga pitao sto je samo ona snizena,rekao da ne moze vise da je gleda tj. dugo mu stoji u radnji pa mu je dojadila...sta vi mislite koja je fora sa tom yamahom i da li je ona bolji izbor od kramera? hvala unapred

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 14 Jan 2011, 20:31

mislim da je zato sto je stringer mala radnja, pa ni ne prodaju mnogo gitara, a i yamahe (osim pacifice) nisu toliko popularne. Ja sam za 3 godine koliko znam za njih, manje od 5 puta usao u stringer, iako jako cesto prolazim preko slavije. Ne verujem da gitara ima neki problem...

NikolaNS

Post by NikolaNS » 14 Jan 2011, 20:34

[quote="mislim_stvarno"]mislim da je zato sto je stringer mala radnja, pa ni ne prodaju mnogo gitara, a i yamahe (osim pacifice) nisu toliko popularne. Ja sam za 3 godine koliko znam za njih, manje od 5 puta usao u stringer, iako jako cesto prolazim preko slavije. Ne verujem da gitara ima neki problem...[/quote
moguce je i to,a sta mislis kakva je ta yamaha naspram kramer strikera

Post Reply