za te pare sam vidio na kp.com aria pro II superstrat sa hamom u bridzu i pravim flojdom iz 80tih,odlicna gitara a kamoli za te pare.e sad,posto vidim da si okacio rhoads to mi govori da ces po cijenu zivota htjeti da uzmes neki rhoads,a za te pare ni js seriju tesko da ces naci,koja sumnjam da je ista bolja od ove(jos kazu javor na tom drimavery-ju,ja se iskreno nadam da jeste i da je krsten),tako da dzabe mi odje palamudimo.ocigledno ljudi jedino mogu da uce na svojim greskama.ako si spreman da poslusas,onda povlacim ovo sto napisah.
ako je problem sto je polovna,jel' ima ljudi koji se jeze polovnih stvari,apsolutni entry level pobjednik za metal po mom misljenju je ibanez GRGR121EX:
razlozi su visestruki,od korektnih magneta,preko odlicnog vrata za te pare,izrada je ok,takodje odlican dizajn(sto je jako bitno jer kad budes prelazio na bolji instrument moci ces da je prodas,bez nekog ogromnog gubitka na cijeni),gitara radi samo tako.oko 200 e je,i za ispod,opet po mom misljenju,NEMA krstene gitare za metal.ova siba mnoge skuplje modele,cak bi se odvazio da kazem da do 400 e nema boljeg modela novog u prodavnici.