Eh, ovako, ajmo poceti. Pre 7-8 meseci kupio sam Squier Bullet Strat gitaru, i vise ulozio u pojacalo no u gitaru, ali sada sam odlucio da mi sledeci buy bude dobar...Ova gitara mi je prvo, i ima 2 single coil pickupa i 1 humbucker, posto sam odlucio da sviram odredjenu vrstu muzike, shvatio sam da mi ne treba humbucker, e sada, posto sam "prevazisao" ovu gitaru, i hocu se ozbiljnije baviti, zelim vas pitati: Koju gitaru da kupim ? Znaci fenderolika gitara, ja sam za sada imao strat-a, ali bih voleo takodje da mi napisete razlike strat-a i tele-a, izmedju ova 2 modela, ili da kazem "brenda"

, takodje, glavno pitanje je, posto mislim da nema nikakvih konkurenata, spada izbor na squier classic vibe ili najjeftiniji fender.. Znaci veciti rivali bla bla...ne znam tacno moj "price range" tako da... Ali definitivno ne bih presao preko 50000, ako ispadne da je fender MNOGO kvalitetniji, bolji, svirljiviji. Ali ako je ta razlika mala, a novcano velika, ja bih ipak izabrao squier-a, evo modela koji mi se svideo...
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/108 ... pic-White/
Istestirao sam ga u Mitros-u, veoma mi se dopada, veoma svirljiv.
Hvala unapred...