Procena vrednosti gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Procena vrednosti gitare
Pozzdrav drugari. Interesuje me sledece
. Pre nekih dve godine kupio sam nov fender mexican classic player 50's. Tada sam je uzeo najvise zbog saveta druga i nisam se pokajao, barem ne do sada. Gitara ima super zvuk, prekrasan vrat, medjutim, ja bih ipak sada da je mjenjam za neku sjekiru, tako da bih fendera hteo da prodam. Mislim da se sada krece oko 625-650 eura nova. Imam i racun. Gitara je inace kupljena u Mitros Music-u u Novom Sadu. E sad,koja bi bila njena trenutna cena i da li ima zainteresovanih. Ja sam inace stacioniran u Zvorniku.

Re: Procena vrednosti gitare
sudeci po tome da je sad u Mitrosu na nekoj akciji od 51-54 hiljade...mozda dobijes 350e, a ako budes dobre srece mozda i nesto sitno preko toga...
I ja mislim da mozes uzeti toliko. 70% od cene nove gitare je povoljna suma
mislim da mozes dobiti i vise od 70 posto vrednosti gitare ako je ocuvana.ako nisi dobio moju poruku na pp molim te posalji mi tvoj telxmilanx wrote:Pozzdrav drugari. Interesuje me sledece. Pre nekih dve godine kupio sam nov fender mexican classic player 50's. Tada sam je uzeo najvise zbog saveta druga i nisam se pokajao, barem ne do sada. Gitara ima super zvuk, prekrasan vrat, medjutim, ja bih ipak sada da je mjenjam za neku sjekiru, tako da bih fendera hteo da prodam. Mislim da se sada krece oko 625-650 eura nova. Imam i racun. Gitara je inace kupljena u Mitros Music-u u Novom Sadu. E sad,koja bi bila njena trenutna cena i da li ima zainteresovanih. Ja sam inace stacioniran u Zvorniku.
kad je prodas javi se da ti pomognemo da nadjes sekiru