nije bas mastovit naziv teme, ali oprosticete (nadam se)..
Naime, krajem prosle godine sam uzeo Ibanez AS 73, znaci semihollow gitaru, nisam uzimao torbu ili kofer, nisam se time uopste bavio jer nisam imao nameru da gitaru iznosim iz kuce, ali pre neki dan sam poceo da sviram sa nekim drugarima, naravno moram nositi svoju gitaru.. Posto torbu nemam moram je kupiti jer mi nije dugorocno resnje da nosim gitaru bez icega tako.... E sad, gitaru sam kupio u Mix Music-u u Krsturu, to mi je blizu, danas sam bio tamo da probam neku torbu, jedinu koja mi zapraov odgovara i to mi se nista nije dopalo, prevelika je, a i nisam ubedjen da cem i efikasno cuvati gitaru iako sam ja prilicno pazljiv prema opremi... takodje sam bio i u mitrosu u NS i ocvek mi je odgovorio da oni posebne torbe za taj tip gitare pitanje da li su ikad i imali...
Druga alternativa je kofer koji kosta oko 100 evra, to je najbolja varijanta za takvu gitaru.
E sad u radnji sam uzeo jednog Aster strata i malo prosvirao, nista mu ne fali, a kosta 75 ili nesto tako eura, sa sve nekom torbom ili navlakom koja bi mi sluzila za nosenje..
E sad ono sto me zanima je sta bi vi uradili, kupili Astera i akali ga po probama, jer za 75 evra necu morati nesto posebno da vodim racuna o gitari, jos uvek smo mi par meseci ozbiljnih proba daleko od svirki tako da bi do tada resio ili kofer ili bi Astera menjao za nesto kvalitetnije opet da postedim Ibaneza, a i sebe posto je isti prilicno tezak... Ili da jednostavno kupim kofer i ne mlatim se previse...
e sad ono
molim za misljenje..
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: molim za misljenje..
Ја би одма узео кофер, јер ти то не гине, а ако узмеш Астера, добићеш јако лошу гитару, а и притом ћеш бити без кофера. Ја иначе мог Ибанеза носим и футроли за акустичну гитару, и не фали му ама баш ништа...