Schecter Solo Standard 6

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
sergio80

Schecter Solo Standard 6

Post by sergio80 » 07 Nov 2011, 22:01

Pre nego sto se dam u kupovinu hteo bih da pitam za vase misljenje o Schecter Solo Standard 6
http://www.maric.rs/srp/proizvodi/?coni ... l2=3&l3=42. puno toga sam citao o njoj na internetu, dosta je hvale.
da li je vec neko od vas probao ovu gitaru, posto nisam iz Beograda puno mi znaci svaka pomoc! Hvala!

Kristijan
Uvaženi član

Re: Schecter Solo Standard 6

Post by Kristijan » 07 Nov 2011, 22:19

Ah, na žalost probao sam je onako dosta nezainteresovano, prosto što volim da isprobam koješta, iako me ovaj tip gitare ne interesuje posebno. To je svakako mnogo lepo skockan instrument, baš onako da se zapitaš da li ima ikakve svrhe da daš bilo koje veće pare za gitaru kad je ova ovako lepo urađena. Po izradi je ona sasvim rame uz rame sa dva i tri puta skupljim gitarama. Tonski ova gitara mene ne privlači, nije to ono što ja tražim, i nisam je mnogo svirao. Kao čovek koji više voli single coil magnete, samo me je interesovalo da čujem kako radi coil tap, i to jeste upotrebljivo, i daje ti dodatne tonske mogućnosti, ali nikako nije zamena za single coil. Kad je masan ton u pitanju, ova gitara zakiva, mada mislim da je bolje da o tome priča neko koga takav ton i interesuje u svirci, pošto ja baš nisam iz te priče. Sve u svemu, moj je utisak da je to dobra kupovina, pod uslovom da te baš baš taj ton zanima.

umart

Post by umart » 07 Nov 2011, 22:44

obavezno probaj i ostale marke,jer je vrat po meni dosta specifican,i moguce da ce neki drugi vrat mnogo bolje da ti lezi.

sergio80

Post by sergio80 » 08 Nov 2011, 20:12

moj prijatelj ima schectera nije les paul model kao sto sam naveo, samo gitara je odlicna, lepo lezi u ruci i ima sjajan zvuk.
posto volim les paul oblik, a nemam para za gibsona odlucio sam se za schecter solo standard 6. a gitara mi je potrebna za blues, rock, alternativu... sve u svemu hvala na informacijama.

Post Reply