cob serija squier strat
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
cob serija squier strat
Moze li mi neko pomoci u vezi ove serije squier strata?Koliko vredi ta gitara?
- Haralampije
Re: cob serija squier strat
To cob nije nikakva serija,vec oznaka C-china,OB verovatno oznaka fabrike u kojoj je proizvedena(posto se proizvode u nekoliko fabrika)
ovaj forum je toliko prso da bi ladno mogao da promeni ime u "Preziveli sa Kupujem-Prodajem" 

shesheljeve slike u profilu, zokigajsoni,butik haj end pedale iz Leskovca za 50 eura, da li je bolji Bullet ili Squier,cccccccccccccc
u pravu je bio @Dersu kad je iznapushavao ceo forum, evo ja se sam banujem, ne mogu vise
nekad je ovaj forum bar drzao nivo

hehehehehehe,slatko se nasmejah!
Udarila beda pa se ceprka po groblju instrumenata!

Udarila beda pa se ceprka po groblju instrumenata!
da je bogdo srece pa da svi imamo para kao neki ovde pa da se kurcimo sa hajend pizdarijama... jebiga izgleda da stoji ono sirotinjo i bogu si teska ....dweezil wrote:shesheljeve slike u profilu, zokigajsoni,butik haj end pedale iz Leskovca za 50 eura, da li je bolji Bullet ili Squier,ccccccccccccccu pravu je bio @Dersu kad je iznapushavao ceo forum, evo ja se sam banujem, ne mogu vise
nekad je ovaj forum bar drzao nivo

Ne razumem sta je iznerviralo postovanog bivseg clana foruma, triton samo pita za djitru (doduse, u onoj drugoj temi sugerise da vredi vise nego sto kosta, pa je to mozda pogodilo uvazenog bivseg clana), ali, jbg - [Dersu_mode]Crbi[/Dersu_mode], pomirite se sa cinjenicom: Skvajeri nisu bolji od Fendera, meksicki Fender je nesto losiji od americkog, i jako je malo izuzetaka, po svemu sudeci.

@Triton, ako je tebe taj skvajer odusevio, uzmi ga i sviraj u zdravlju. Kasnije ces ga ionako prodati.

Ova prica ne vazi za klonjove kojekakvih pedala.

Edit: Pedale za 50 evra iz Leskovca nisu nista gore, po svemu sudeci, od onih za 100 iz Beograda (kazu neki, ne znam ja nista).
+1 za Leskovac 

Dersu je sada "bivsi" clan? 

on topicSonicX wrote:Dersu je sada "bivsi" clan?

- Dersu Uzala
Icokej.dweezil wrote: @Dersu .............................................................................nekad je ovaj forum bar drzao nivo
Svi forumi umiru. Ljudi vise nisu tako interesantni. Raskrinkani su. I taKo To.
Nego dodjite svi i uclanite se na DersuUzalaIdiMiDodjiMi.com i ako rezervisete taj domejn i uplatite neku kintu, deca iz Obale Slovenije a i ja bismo vam bili zahvalni.
Noutis d juzidz of predloske odredbe za nacin 'dodjite'.