svaki komad za sebe ili predrasude zbog cene???
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
svaki komad za sebe ili predrasude zbog cene???
Probam juce jednog bullet squier-a i skapiram da zvuci bolesno dobro.
Da zlo bude jos vece ,gitara fabricko stanje bez prerade!
Lik kaze dosla iz nemacke kao deciji poklon,po fazonu *nek drnda ako hoce*.
Pogledam ser.br vidim COB serija.Iz tog razloga sam juce bacio temu ( COB serija) ,ali niko nista nije znao o tome da prokomentarise!
Sve vise sam siguran da ta gitara bolje zvuci od nekih mexikanaca koje sam probao!
Placamo li mi gitare zbog natpisa?
Dal je sve od komada do komada ili sta vec?
Da zlo bude jos vece ,gitara fabricko stanje bez prerade!
Lik kaze dosla iz nemacke kao deciji poklon,po fazonu *nek drnda ako hoce*.
Pogledam ser.br vidim COB serija.Iz tog razloga sam juce bacio temu ( COB serija) ,ali niko nista nije znao o tome da prokomentarise!
Sve vise sam siguran da ta gitara bolje zvuci od nekih mexikanaca koje sam probao!
Placamo li mi gitare zbog natpisa?
Dal je sve od komada do komada ili sta vec?
Re: svaki komad za sebe ili predrasude zbog cene???
Natpis svakako košta, kako kod koga.. A inače, verovatno je od komada do komada..
Kad gitara kosta 100 evra, imam izrazite predrasude o zvuku i kvalitetu iste, i to bas zbog zbog cene. Ako je ovo jos jedna varijacija na temu: ''da li mogu bolje da zvuce jeftiniji instrumenti od skupljih'' - oma i odgovor:
mogu, ako ih pravi neko ko zna kako se to radi. U fabrickoj, serijskoj proizvodnji - tesko.
mogu, ako ih pravi neko ko zna kako se to radi. U fabrickoj, serijskoj proizvodnji - tesko.
- Haralampije
Placao bilo kog skvajera il bilo kog fendera,pare idu u istu kucu.triton wrote:Placamo li mi gitare zbog natpisa?

Prosle godine jedan nas priznati majstor rece *Squier classic vibe ume u dosta slucajeva da bude bolji od nekog komada Fender standarda*...
Iskren da budem ,malo sam ga bledo posmatrao,ali sad slobodno mogu da kazem da sam video gitaru od 80-100eu koja zvuci bolje od nekih od 400!
Iskren da budem ,malo sam ga bledo posmatrao,ali sad slobodno mogu da kazem da sam video gitaru od 80-100eu koja zvuci bolje od nekih od 400!
- Haralampije
Pa uzmi u obzir i to da je classic vibe skvajer visa klasa skvajera,3,5 puta skuplji od bulleta i mnogo bolje uradjen od istog.
Ruku na srce, svaki Bullet koga sam probao je bio govno. Ne tonski, dotle nisam ni stigao, ali sam čekirao bar 5-6 komada na suvo, u Mitrosu i ovako. Ne znam kakav može da bude ton pa da nadomjesti onaj užas osećaj pod rukom, finiš i onaj loše obrađeni vrat koji seče levu ruku. Rooster je pod rukom udobniji 5x, a košta manje.
slazem se i ja da su tesko smece!
mozda je ovaj specijalan zato sto je iz svabije!!!
mozda je ovaj specijalan zato sto je iz svabije!!!
Ne, isto sranje. Prave se u kini i srpski i nemacki
Dakle, nije specijalan.