Sticajem okolnosti, nisam bio u mogucnosti da sviram elektricnu gitaru nekih mesec i po dana. Ja u jednom, gitara u drugom gradu. Ostavio sam je u sobi velicine 5x3, u kojoj je parno grejanje, a moram napomenuti i da vrlo lepo loze, jelte. Gitara je sve vreme bila na stalku (ne nekom preterano kvalitetnom, osnovni stalak od nekih 700 dinara, cini mi se). U toj sobi nema nekih temperaturnih varijacija, gitara je stajala u uglu, nikako pored radijatora, na drugom kraju sobe. Mislio sam da sam sve odradio po propisima, kad ono... Vratim se nakon mesec i po dana, uzmem gitaru u ruke, i primetim da su zice duplo udaljenije od vrata nego sto su bile. Znaci, bas primetno! Moram da naglasim da nije bila u nekoj velikoj meri rastimana, malo samo H i G zica, nista drasticno. Sada, mozda je to neka banalnost, ali nikako nemam iskustva u ovakvim stvarima, pa bi bilo kul ako neko ima ideju sta je uzrok, da li je strasno i sta ciniti. Vrat sam gledao, i cini mi se da je ugib na levoj strani malo veci i na drugom mestu od onog na desnoj strani. Sada, sta to znaci, pojma nemam... Gitara je jos uvek u garanciji, tako da se ne brinem previse, ali bih ipak voleo da znam da li je ista ozbiljno ili je neka smejurija, jer, kada nemas iskustva, sve je brodolom. Gitara koja je u pitanju je CV strat 60's.
Hvala unapred!