Neko da ode samnom da proba gitaru?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Neko da ode samnom da proba gitaru?
Iz Niša sam,apsolutni početnik sa 32 god i dvadesetogodišnjom željom da sviram gitaru.Problem je što ne znam šta da uzmem,pogotovo sa novim cenama squiera cv kojeg sam merkao.Medjutim,problem je i izabrati komad za nekog ko je gitaru od desete godine do sad drzao 2 puta u rukama.Znači,neko da podje samnom i da proberemo nešto do 40k.Možda yamahu 120 jv?Uz njenu cenu bih mogao da priuštim i neko pojačalce oko 15k?Zvuk od Hendriksa do Pantere da može i dždž i clean.Mora da izgleda 'bluzerski',da nije metalik i previše agresivnog izgleda..Mada mi je izgled u drugom planu.Naravno vodim na pivo (ili 4-5) 

- sirac-šunka
- vragolan
Re: Neko da ode samnom da proba gitaru?
Evo ja ću. A će nateramo i neke drugare plus... Samo ne mogu baš odma sutra.
Mož i kod mene da svratiš da probaš mog Squier-a telca.
Mada ja pa te yamahice nešto ne volim, za razliku od mnogih drugih gitarista... iritiraju me što liče na Fendera, ali kad ih uhvatim u ruku nekako mi dođu suviše ispeglano i kao da su sintetićki stvorene u nekoj laboratoriji...
Mož i kod mene da svratiš da probaš mog Squier-a telca.
Mada ja pa te yamahice nešto ne volim, za razliku od mnogih drugih gitarista... iritiraju me što liče na Fendera, ali kad ih uhvatim u ruku nekako mi dođu suviše ispeglano i kao da su sintetićki stvorene u nekoj laboratoriji...

Mislio sam na 4-5 piva,ne drugara hehe
- sirac-šunka
- vragolan
Da, da razumeli smo se
ja reko ako nam zafali još neko mišljenje...

oce li meni neko pomoc da izaberem?
. mozda nece trebat ali eto, za svaki slucaj.