Jel uvozi neko ovako nesto?
Ova mi je sledeca definitivno

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ova svira samavuk125 wrote:http://www.kramerguitars.com/Products/S ... 1-EMG.aspx
Jel uvozi neko ovako nesto?
Ova mi je sledeca definitivno
mislim_stvarno wrote:http://www.garykramerguitar.com/violex.html
mnogo slicnosti
E baksuza nisam zano da ima U BG-u Kramer da se kupi a ja vec uzeo gitaru.umart wrote:zato npr meni GKG izgleda izradom za 5 klasa iznad ovog kramera,a moze biti da me je neki sg faded sto probah prije neki dan odbio od modernog gibsona i njihove izrade...mada je kramer import,mada ko zna ko sklepa ove jeftine gibsone.ali,sve je to na oko,od sad,samo ono sto uzmes u ruke,ovaj me je bas sto uzesmo skoro opametio po tom pitanju,mnogo.
edit: control sound na zelenjaku drzi te lou-medium level pejsere,mene je smaralo da probam,na kp.com ima dzeksona japanaca sa flojdom skoro koliko hoces za slicne/ne mnogo vece novce.
mislim_stvarno wrote:verovatno su bulja, kakva moze biti dzitra od 18k nova. Kao i ovaj sto si okacio za 207e.
Ona prva okacena je mozda i kvalitetna, ali je i duplo skuplja od onog gkg-a, a on ipak izgleda 11x bolje (mada ja ipak ne bih svirao ni takvu gitaru). Pored japanskih jacksona i ibaneza, za 400-700e, ovakve gitare kod mene nemaju sanse.
Meni kao pocetniku u ovome moze da se desi da kazem nesto pogresno, verovatno to i cinim i sada u ovim postovima, niko se naucen nije rodio.Dersu Uzala wrote:Aj bre ne lupaj.
Zasto bas KRAMER, da pojsansim. Nekada davno pre 15-20god kada sam bio u osnovnoj skoli 4-5-6 razred, tada su bili aktuelni svi oni bendovi 80tih-90tih mada su mnogi od njih i do danasjeg dana to i ostali, neki su se raspali neki opstali itd., velika vecina njih svirala je na KRAMERU, ja sam uz taj KRAMER i zaveoleo gitaru taj oblik dizjan, zvuk. MOzda to vise nije to sto je bilo tada tj. taj kvalitet, ali eto zato volim KRAMER i voleo bih da ga imama, svidja mi se takav tip gitare.Dersu Uzala wrote:Ako te ista zanima o Kramer gitarama bachi pitanje na PP. Ako to bude radilo, prosledice mi email. Drage volje cu ti 101 objasniti sve. Ono sto ne mogu ja da ti objasnim, ili nisi zadovoljan mojim objasnjenjem, prosledicu tvoja pitanja dalje. I ljudi koje znam ce to objasniti. Sad, da li ce to tebi ista znaciti, to je pitanje.
Uzgred, ovo kazem u najboljoj nameri, jerbo 99% ljudi 99% vremena ne znaju o cemu pricaju. Bilo o Krameru, bilo o Alessandro pojacalima.
Pa sad ti vidi.
Ako te ne mrzi napisi ovde sta znas o tim gitarama,mislim tema se i tako zove. kad imas i koliko imas vremena.Dersu Uzala wrote:Ako te ista zanima o Kramer gitarama bachi pitanje na PP. Ako to bude radilo, prosledice mi email. Drage volje cu ti 101 objasniti sve. Ono sto ne mogu ja da ti objasnim, ili nisi zadovoljan mojim objasnjenjem, prosledicu tvoja pitanja dalje. I ljudi koje znam ce to objasniti. Sad, da li ce to tebi ista znaciti, to je pitanje.
Uzgred, ovo kazem u najboljoj nameri, jerbo 99% ljudi 99% vremena ne znaju o cemu pricaju. Bilo o Krameru, bilo o Alessandro pojacalima.
Pa sad ti vidi.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest