Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Firesucker wrote:Ja sam levoruk, ali sam se ipak odlucio za normalnu gitaru zato sto mi je bolja koordinacija leve ruke. Ipak ona radi vecinu posla, dok desnu mozes da uvezbas lako posto ona samo trza. Steta sto si poceo sa gitarom za levake.
Jeste opet primer sa Crossroadsa ti i ja izgleda znamo taj festival napametFunkomat wrote:Ja sam cuo za puno gitarista koju su levoruki a sviraju desnom...
Takodje sam gledao gitaristu koji je levoruk, a svira sa obrnutim rasporedom zica. Gore su mu tanje zice a dole deblje i npr kad svira akorde ne trza onaj standard gore dole, gore dole nego dole, gore. To kad sam video nisam mogao da verujem... Ko bi se setio da uradi tako nesto i ZASTO?![]()
Nisam siguran ali mislim da je neki gitarista koji je svirao sa Claptonom na nekom koncertu... Crossroads mozda. Nisam siguran ali nije ni bitno
Guitar_thrill wrote:Jeste opet primer sa Crossroadsa ti i ja izgleda znamo taj festival napametmada se ne secam kako se gitarista zove,ali sasvim pristojno zvuci,mada mi je to malo nelogicno jer onda zice bendujes na dole sto je cini mi se prilicno nezgodno...
Ne kontam na sta mislis...?Firesucker wrote:Da li mislis prema sebi?
Firesucker wrote:Ne znam da li je tako kod svih, ali ja sam poceo da sviram jula 2007 i sada sam poprilicno napredovao. Skoro sam naucio da sviram ritam sekciju iz pesme Led Zeppelin Balckdog mislim ono savrseno!Vezbam svakog dana po, otprilike,dva tri sata.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest