Kada slikaju gitare za prodaju

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

ToneChaser

Kada slikaju gitare za prodaju

Post by ToneChaser » 29 Apr 2013, 16:40

Da li ste mozda primetili neke oglase u kojima vlasnik slikao gitaru iz 544 uglova i medju njima kao da namerno nije hteo da uslika glavu gitare gde pise trademark, ili je bas ta slika mutna, ini npr ne slika zadnji deo itd? Prosto nije slucajnost da neki nikako da prikazu ceo insturment na jednoj slici, nego sve neki nebulozni uglovi.

Da li je ovo moje tripovanje ili zaista zele da prikriju nesto?

A ima i ona fora - Neko sliak instrument i sada isece ga jedno 20 posto, ali je zato u sliku nagurao i pojacalo i ceo pedalboard da se vidi itd.....Mislim, cemu to? :O.o:

Sta kao - Ovo prodajem, a sa ovim drugim se hvalim sta sve imam , pa sam sad neko inesto u zivotu? :shock:

Ne razumem koja je poenta toga, prodaje covek gitaru a na slici gitaru zaklanja pojacalo, ili obrnuto, gitara zaklanja pojacalo koje se prodaje.....

Eh da, na trecem mestu su oni - Ovo je slika sa interneta, ali je moja ista ovakva kao na ovoj slici ,i ja sad trebam da zamisljam kakva je njegova.... :roll: :roll: :roll:

Ne razumem kako ljude mrzi da okace sliku, bar jednu ali svoju, a ocekuju da im neko da novac za nevidjeno.

ApplePie

Re: Kada slikaju gitare za prodaju

Post by ApplePie » 29 Apr 2013, 21:34

Mnogo toga ti ne razumeš.... Nego evo ti ideja, umesto piskaranja po forumu i otvaranja tema, zagrej stolicu i napiši jedinstveno, originalno i nadasve korisno uputstvo za slikanje gitara sa smernicama u cilju što boljeg sagledavanja trejdmarka. Obesi to na oglase i naglasi vlasniku sajta da ti progleda kroz prste za sticky oglas. :ziveli: Neko ti je lepo rekao da kad dodjes na form red je da pregledas teme .... ovaj forum postoji dugo, dosta toga je sažvakano pa nema potrebe da otvaras temu za svaku svoju nedoumicu. Hint: tema koja se bavi sadrzajem tvog posta postoji ali ti neću reći gde :) istrazuj malo 8)

ToneChaser

Post by ToneChaser » 29 Apr 2013, 23:44

ApplePie wrote:Mnogo toga ti ne razumeš.... Nego evo ti ideja, umesto piskaranja po forumu i otvaranja tema, zagrej stolicu i napiši jedinstveno, originalno i nadasve korisno uputstvo za slikanje gitara sa smernicama u cilju što boljeg sagledavanja trejdmarka. Obesi to na oglase i naglasi vlasniku sajta da ti progleda kroz prste za sticky oglas. :ziveli: Neko ti je lepo rekao da kad dodjes na form red je da pregledas teme .... ovaj forum postoji dugo, dosta toga je sažvakano pa nema potrebe da otvaras temu za svaku svoju nedoumicu. Hint: tema koja se bavi sadrzajem tvog posta postoji ali ti neću reći gde :) istrazuj malo 8)
Jao kazi mi, nemam vremena u skripcu sam.....Bas me zanima to da citam...

ApplePie

Post by ApplePie » 30 Apr 2013, 00:11

Kao i vecinu ovde što zanima da čitaju tvoje teme ....

ToneChaser

Post by ToneChaser » 30 Apr 2013, 01:22

ApplePie wrote:Kao i vecinu ovde što zanima da čitaju tvoje teme ....
Pa sto sta fali mojim temama? Ja ih ne pravim da bi drugi citali vec da ja razjasnim neke stvari koje su mi neophodne.

Nekad nisi imao koga da pitas, nije bilo neta, a sad ima sve ali ne smes da pitas nikog, odmah se svi ljute.

Ja se izvinjavam sto sam narusio savrsenstvo ovog foruma.... :povrac:

ApplePie

Post by ApplePie » 30 Apr 2013, 01:36

OK probaj da das neki smislen odgovor ako negde uopste nadjes konkretno pitanje na pocetku ove teme....

Funkd

Post by Funkd » 30 Apr 2013, 02:00

Trzalica ima 2 account-a?

ApplePie

Post by ApplePie » 30 Apr 2013, 02:15

Funkd wrote:Trzalica ima 2 account-a?
To sam i ja pomislio al trza se valjda ne bi svadjao sam sa sobom (na drugim temama) 8)

ToneChaser

Post by ToneChaser » 30 Apr 2013, 02:30

ApplePie wrote:
To sam i ja pomislio al trza se valjda ne bi svadjao sam sa sobom (na drugim temama) 8)
lol

bas u tome jeste stvar , on to radi tj ja to radim da bi ti izvrsio bas takav zakljucak kakav jesi :P :P :P

Sala mala! 8) Zao mi je sto ste ga oterali s aone teme o pikapima, taman je poceo da otkriva istinu, jedini je imao malko drugacije misljenje....

Sto se ove teme tice, ne znam u cemu je problem, da li mozda vi ne slikate instrument i natrpate sta sve jos imate hehe ?

Hteo sam da kupim jedno pojacalce ali nisam mogao da vidim sta sve ima od dugmica na njemu, jer je lik obesio da svi vide kako ima Gibson LP-a i eto sad sam morao da otvorim temu da izrazim nezadovoljstvo, valjda i o ovom sme da se raspravlja ovde.... (sledece stop otvaram je veznao za procesore, necete valjda i tu da mi negodujete, jer i tu me muce neka pitanja) :mrgreen:

ApplePie

Post by ApplePie » 30 Apr 2013, 02:36

Okupacija u 26 tema (bez slika) :) Trza nije koristio teme, ovo je (R)evolucija :D

ToneChaser

Post by ToneChaser » 30 Apr 2013, 02:38

ApplePie wrote:Okupacija u 26 tema (bez slika) :) Trza nije koristio teme, ovo je (R)evolucija :D
Mislis da sam trebao da stavim neke slike, da potkrepim ovu moju pricu sta? Mislis da sam ovo izmislio iz uvodnog posta?

Ok, saljem prvu sliku sa KP kada nadjem da neko sve sto ima od opreme nabije u jednoj slici :P

ToneChaser

Post by ToneChaser » 30 Apr 2013, 02:40

I sto svi pricate o tom Trzalici, koja je fora :D :D :D

Meni je dao bas onakve odgovore kakve sam ocekivao , samo da je bio malo manje metaforican :)

ToneChaser

Post by ToneChaser » 30 Apr 2013, 02:49

ApplePie wrote:Okupacija u 26 tema (bez slika) :) Trza nije koristio teme, ovo je (R)evolucija :D

http://www.youtube.com/watch?v=kX6MDRoqfts

damirjelic33
Sve je suprotno od onog što izgleda da jeste . . .

:XD: :XD: :XD:

fattwang

Post by fattwang » 30 Apr 2013, 06:45

Ja sam ga prvi provalio :grummel_2:
viewtopic.php?f=43&t=18847&start=2415#p348029

Trzalica

Post by Trzalica » 30 Apr 2013, 12:10

ApplePie wrote:
Hmm ... nikad se ne zna kada je vreme za klasiku tipa: Doktor Džekil i gospodin Hajd :kokice:

Post Reply