Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Duke
-
Guitar_thrill
- MF veteran
U katalaogu za 2005. sigurno nema takvih gitara, to mogu da potvrdim jer znam taj katalog napamet

-
nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
-
by nemanjavelimirovic » 18 May 2013, 01:36
Guitar_thrill wrote:U katalaogu za 2005. sigurno nema takvih gitara, to mogu da potvrdim jer znam taj katalog napamet

-
Duke
Prodavac sada menja pesmu, prvo je govorio da je sve original na njoj, znalački opisivao magnete itd.. sada kaže da se ne razume baš najbolje u električne gitare jer je akustičar, ali što se tiče pločica trvdi ima ih i za 20e pa može svako da stavi kakvu želi.

Sve je jasno, ovo je pokušaj prevare, a gitara je neka teška budževina najverovatnije.
-
Milanares
ma jok brate, opušteno samo, to ti je odličan komad

-
Duke
Po cemu to? Ovde je rec o tome da li ova gitara postoji uopste.. Otkud ti znas da je dobar komad? Poznajes mozda prodavca?
-
Milanares
ali zašto bi neko budžio matching headstock kopiju modela kog ni nema u katalozima?
da li JW Black FSR modela ima u nekom katalogu? a onaj Deluxe Player signature onog italijanskog pevača? a 2006 beli Classic Player?
idi slobodno probaj gitaru pa ako ti se sviđa kupi je i ne opterećuj se ...
-
fizikohemicar
Ovo ima dimebucker u bridge-u,pa pazi,jer ce ovo da zvuci kao sve,ali ne kao strat,ni pod tackom razno!

-
Duke
Milanares wrote:ali zašto bi neko budžio matching headstock kopiju modela kog ni nema u katalozima?
da li JW Black FSR modela ima u nekom katalogu? a onaj Deluxe Player signature onog italijanskog pevača? a 2006 beli Classic Player?
Prijatelju budi malo koncizniji i konkretniji, nisam ja upucen toliko kao ti, ne sluzim se bas najbolje frazama iz zute stampe u svetu gitarista i italijanskih pevaca.

Mozes li prvu recenicu da mi uprostis? Bio bih ti zahvalan ako moze bez ironije. Ako mi ne zelis pomoci nemoj da mi odmazes filozofiranjem koristeci se zargonom pro americki nastrojenih muzicara. Nisam ja u tom svetu i ne razumem te nista.

Hvala.
-
Duke
fizikohemicar wrote:Ovo ima dimebucker u bridge-u,pa pazi,jer ce ovo da zvuci kao sve,ali ne kao strat,ni pod tackom razno!

Sta je dimebucker? Ja sam mislio da je to humbucker. Znam da ce zvuciti drugacije, ali zato ima neck single koji ce valjda zvucati kako treba.
-
Duke
Milanares wrote:ali zašto bi neko budžio matching headstock kopiju modela kog ni nema u katalozima?
Meni je potrebno mnogo vise nego tvoje "idi slobodno probaj...", moras mi dokazati da si dovoljno eminentan poznavalac pa da te slepo poslusam.

-
Trooper
- Urednik
-
Duke wrote:fizikohemicar wrote:Ovo ima dimebucker u bridge-u,pa pazi,jer ce ovo da zvuci kao sve,ali ne kao strat,ni pod tackom razno!

Sta je dimebucker? Ja sam mislio da je to humbucker. Znam da ce zvuciti drugacije, ali zato ima neck single koji ce valjda zvucati kako treba.
Dimebucker jeste hambaker magnet, to je ime magneta (kao sto imas super distorsion, burstbucker itd), magnet nazvan po Dimebag Darellu, gitaristi Pantere, koji je taj magnet i dizajnirao za sebe. Uglavnom, jedan od "najmjetalskijih" pasivnih magneta. Veoma agresivan i mid-scooped ton
-
Milanares
Duke wrote:Milanares wrote:ali zašto bi neko budžio matching headstock kopiju modela kog ni nema u katalozima?
Prijatelju budi malo koncizniji i konkretniji, nisam ja upucen toliko kao ti, ne sluzim se bas najbolje frazama iz zute stampe u svetu gitarista i italijanskih pevaca.

Mozes li prvu recenicu da mi uprostis? Bio bih ti zahvalan ako moze bez ironije. Ako mi ne zelis pomoci nemoj da mi odmazes filozofiranjem koristeci se zargonom pro americki nastrojenih muzicara. Nisam ja u tom svetu i ne razumem te nista.

Hvala.
Aj kad se petljam. Kako se meni čini, gitara iz oglasa nije kopija.
Doviđenja i prijatno.
-
Duke
Trooper hvala na vrednim informacijama! DrGreenthumb! To care, tako se to radi! Kada zelis da pomognes ne filozofiras da bi ispao pametan, nego pomognes ko covek. Hvala najlepse!

Dakle, ovaj sto se prodaje ima razlicitu masku, druge magnete, stavljeni drugi potovi, metalni poklopac isto drugaciji i nema zig na zadnjoj strani glave hmmm... Postavlja se pitanje ko bi uopste sve ovo radio, zasto bi skinuo Special Edition plocicu i stavio Limited Edition?! Zasto nema zig?