Vec neko vreme razmisljam da mi sledeca gitara ne bude (jos jedan) Fender, nego nesto sa hambakerima... Pa onda mislim neki LP oblik. Ono totalno drugacije od svega sto sam do sada svirao pa da vidimo na sta ce da ispadne... I posto bi mi pravi Gibson bio naravno ipak preksup, ramisljam o Epiphone-u. I cak jos dalje razmisljam, hajde da izadjem iz klisea LP-a, sto da ne neki drugi oblik. I onako onaj klasican 335 i ostale slicne varijacije mi se svidja, ali malo je prevelika gita za moj ukus, tako da je 339 izgledala kao savrsen izbor...
https://www.youtube.com/watch?v=JRIbb0yYRII
Pregledam i ovaj video i ono izgleda mi kao super ideja...
I odem danas u Mitors, i samo ovas pogledam tu gaitaru Epiphone 339... Boze zar je moguce da to kosta 50ak hiljada dinara??? Nisam cuo zvuk, ali za te pare nekako ocekivao sam vise za pocetak vizuelno...

Kapice potenciometara su nasadjene nakrivo, i ako ih okreces idu u osmicu... Ima ono splitovanje magneta (mislim koji ce mi to da sam hteo singl, ne bih se zezao sa hambakerima) ali od 4 potenciometra koji postoje, 1 ide onako kao "prazan" a kod 3 se oseca onaj neki otrpor... Zar nije to malo bzvz? Mislim ne ocekujem bas vrhunske potove, ali ocekujem se svi isto ponasaju, zar ne?

Tako neki cudan osecaj...
Ali uzeo sam 2 od tih gitara i na obe su kapice isle u osmicu!

Mislim mozda ja previse trazim od gitare od 50 hiljada dinara, ako vi vecinom tako kazete ja cu priznati gresku, ali za moj pojam to je puno para da bi kapice bile nakrivo nasadjene, na 2 od 2 gitare koje sam probao! I tako jeftin osecaj na potovima... MIslim, Squier Bullet koga svi lose kritikuju je izmislio za ove gitare....
Sta kazete vi ostali vrsni girarosi, probaste li ove gitare?