Koji digitalni snimac
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Koji digitalni snimac
Treba mi neki snimac za probe, nesto kao sto je Zoom H4N.
Jel imate neke preporuke sta uzeti a da se moze naci kod nas?
Jel vredi dati 240e za H4N ili se moze isto tako proci sa necim jeftinijim..?
Re: Koji digitalni snimac
Jesi gledao tascam? Nisam probao ali ima modela od 100ak e/$ i par puta je u usa bio na 50% offm
Не знам да ли може да се прође са нечим јефтинијим, али сматрам да вреди да се да 240 евра за овај модел, посебно ако имаш воље и потребе да на њега накачиш још 2 микрофона или инструмента јер тако добијеш четвороканални снимак, 2 канала припадају уграђеном микрофону који је стерео а 2 овим додатним изворима звука. Пар пута сам позајмљивао овај снимач баш да бих га овако користио, и по мени је то феноменална опција.Funkomat wrote:Jel vredi dati 240e za H4N ili se moze isto tako proci sa necim jeftinijim..?
Pogledaj olimpus ws 760m ima dva mikrofona radi ok imam ga ja u firmi, nije kvalitet zoom-a ali ako ti treba samo za zajebanciju sasvim je ok jer kosta oko 100 jura
A mlađi brat?Funkomat wrote:Treba mi neki snimac za probe, nesto kao sto je Zoom H4N.
http://www.thomann.de/intl/zoom_h1_v2.htm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
http://www.thomann.de/intl/soundman_dr2 ... corder.htm
Ja bi probao ovaj.
Ako budes porucivao sa tomana, javi...

Ja bi probao ovaj.

Ako budes porucivao sa tomana, javi...

Preporuke za H4n iz iskustvaFunkomat wrote:Treba mi neki snimac za probe, nesto kao sto je Zoom H4N.
- Kauto Labs
sto vise gledam, mislim da bi mi ta dva dodatna ulaza bas lepo posluzila, iako po klipovima, koliko se po njima moze zakljuciti, sami snimci se nesto drasticno ne razlikuju (bar ne sa obzirom na razlike u cenama)
u sustini mi treba nesto sto ce da snimi bolje nego telefon a telefon snimi prilicno dobro... ima dobru kompresiju, ne klipuje i tako dalje, ali opet, nije snimak koji moze da se pusti nekome ko ne zna sta tacno treba da se cuje
u sustini mi treba nesto sto ce da snimi bolje nego telefon a telefon snimi prilicno dobro... ima dobru kompresiju, ne klipuje i tako dalje, ali opet, nije snimak koji moze da se pusti nekome ko ne zna sta tacno treba da se cuje

- Gitaroholicar
Verovatno ti skuplji modeli rade bolje, ali sasvim zadovoljavajuce snimke mozes i sa H1 da dobijes, ako se pre toga malo namesti zvuk i dobro postavi snimac 

Е сад, ја сам имао прилике једно поподне да се зезам са Blue Yeti USB микрофоном, и остао сам запањен кад сам видео шта све та справа може. Наравно, то није снимач као засебна справа, али сам приметио да Zoom H2n има исти принцип рада, поседује неколико капсула (ваљда 5) и неколико варијанти коришћења капсула. Ако то ради као Blue Yeti ја бих рекао да је то одлична справа, иако нема додатни улаз за 2 микрофона. Јефтинији је он H4n а бољи од H1. Можда би то било солидно решење ако је тесан буџет.
kod h1 me odbija to sto deluje jeftino odradjen, odnosno kao da kod mene ne bi preterano dugo trajao.. mozda preterujemGitaroholicar wrote:Verovatno ti skuplji modeli rade bolje, ali sasvim zadovoljavajuce snimke mozes i sa H1 da dobijes, ako se pre toga malo namesti zvuk i dobro postavi snimac
da, najverovatnije ce se svesti na 2 ili 4... videcu danas cene i kako mi deluju uzivo pa cu videti.Kristijan wrote:Е сад, ја сам имао прилике једно поподне да се зезам са Blue Yeti USB микрофоном, и остао сам запањен кад сам видео шта све та справа може. Наравно, то није снимач као засебна справа, али сам приметио да Zoom H2n има исти принцип рада, поседује неколико капсула (ваљда 5) и неколико варијанти коришћења капсула. Ако то ради као Blue Yeti ја бих рекао да је то одлична справа, иако нема додатни улаз за 2 микрофона. Јефтинији је он H4n а бољи од H1. Можда би то било солидно решење ако је тесан буџет.
imam neki utisak da bi jedan od ta dva trebao da bude najbolji izbor za prvi snimac (bar u toj nekoj srednjoj klasi)... kao shure sm za prvi mikrofon ili ds za prvi dist

Uzeh na kraju polovan

Bio nesto skuplji od novog H4N-a ali bi navodno trebao da je dosta bolji od zoomova, pa cemo videti da li sam se zajebao...

Bio nesto skuplji od novog H4N-a ali bi navodno trebao da je dosta bolji od zoomova, pa cemo videti da li sam se zajebao...

Do jaja! Sa srecom da te sluzi, i javi utiske...