I primera je jos dosta, koji potvrdjuju da je kontrola kvaliteta losa. Kucajte na guglu "Gibson quality control" na kraju krajeva. Ili citajte komentare na ovim snimcima. Sad, hipihill konkretno rece na prethodnoj temi da to pricaju samo ljudi koji ne poseduju Gibson. I ja stvarno ne posedujem Gibson, a sada cu reci i zasto. Zeleo sam da kupim jednog. Odnosno zeleo sam da kupim nesto u fazonu LP-a, imao para za Studio, kud ces boljeg Les Paula od THE Les Paul, je l' da? Probao par komada i razocarao se. Zavrsio sa necim dosta drugacijim, ali tako je sudbina htela. I dalje patim za jednim tradicionalnijim Les Paul-om ili varijacijom na temu. I stvarno mi se svidja ideja iza Studia, stripped down LP, bez fensi bindinga i rebrastog javora...samo kad bi kvalitet bio na nivou cene. Barem ovih sto sam ja probao, ne sumnjam da negde cuci i ceka neki dobar. Iz prilozenog se vidi da nisam hejter, kapa dole i njima i Fenderu - izborili su se da budu tu gde jesu, da ih velika vecina gitarista zeli, myself included. Ali dokazi da umeju da isfusere su na sve strane.
Pa tako, ako neko ima suprotna iskustva, ili slicna iskustva, ili bilo kakva iskustva, ili je procitao negde nesto, zna nekog ko zna nekog... neka se i vas glas cuje!