Godin gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Godin gitare
Ovako, zna li neko malo vise o tim gitarama?? Zanima me konkretno model Godin Freeway Floyd (black pearl). Imam neku ponudu za hm.. "jeftine" pare da ga dobijem, za citavih 325eura, skoro nova gitara, liku mnogo hitno za kesh(na artistovoj bosanskoj stranici stoji cena 600e).
http://www.godinguitars.com/godinfreewayfloydp.htm
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0218194951
samo sto je ova crna.
Svako mishljenje je dobrodoslo.
http://www.godinguitars.com/godinfreewayfloydp.htm
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0218194951
samo sto je ova crna.
Svako mishljenje je dobrodoslo.
Re: Godin gitare
Uzimaj odma'.... O D M A H!!!
Probao sam onaj Freeway EMG. dobra gitara... verujem da je ova isto toliko dobra...
Probao sam onaj Freeway EMG. dobra gitara... verujem da je ova isto toliko dobra...
- sirac-šunka
- vragolan
Stvarno lepa gitara! Cak je i ja zelim, iako sam basista. 
Obavezno javi kakvi su utisci kada je kupis! A ako je ne kupis...

Obavezno javi kakvi su utisci kada je kupis! A ako je ne kupis...
Zajebao sam cenu, pogresno sracunao, nije 325, nego 375e.
Moracu ovih dana da skoknem da probam tu makinu.

Opet, mislim da je za te pare "the best buy".
Kakva je u usporedbi sa Ibanezima, rg370, rg470 i sl?
Licno mislim da je za klasu-dve iznad Ibaneza. Tamaan za razliku u ceni. Inace Godin gitare generalno su bolje i kvalitetnije od RG serije.
Kvalitetnija izrada, siguran si da ce sve biti iste u finishu, nema fals delova i zvuk je bez vecih kolebanja izmedju samih modela...
Vrat jeste maaalo deblji od ibaneza ali je i uzi tako da je opet zgodan i veoma svirljiv... Telo je neznatno manje, ali legne uz sviraca... lepo je izbalansirana...
Nije da je ibanez tolko losa ili da nedajboze ja n evolim Ibanez... samo mislim da je Godin bolji...
BTW ja sam zaljubljen u EXIT22 model... ali me to ne sprecava da kolko mogu realno sagledavam cinjenice... valjda...
Hint: Sound & music no 7
Kvalitetnija izrada, siguran si da ce sve biti iste u finishu, nema fals delova i zvuk je bez vecih kolebanja izmedju samih modela...
Vrat jeste maaalo deblji od ibaneza ali je i uzi tako da je opet zgodan i veoma svirljiv... Telo je neznatno manje, ali legne uz sviraca... lepo je izbalansirana...
Nije da je ibanez tolko losa ili da nedajboze ja n evolim Ibanez... samo mislim da je Godin bolji...
BTW ja sam zaljubljen u EXIT22 model... ali me to ne sprecava da kolko mogu realno sagledavam cinjenice... valjda...
Hint: Sound & music no 7
Tacno, ja sam probao tu istu cini mi se u Mega Music... Mislim da definitivno vredi te pare i da je bolja od obicnih RG-ova bash dosta... Sa prestige je ne bih ni poredio, a ni sa S seriom... Ali to je moj neki ukus i mishljenje. Sve u svemu za 375e nema shta da se razmishljash...
Hvala, hvala. Cim probam, javljam utiske.
Kako lepo izgleda gitara ,posebno ova metalik siva
ajde cekam/o da javis kakva je kad probas 

- Chord-Master
- MF veteran
Hej, ova metalik siva gitara jako lici na moju Ariju
Isto HSH magneti, jako slican floyd rose i gotovo identican izgled i polozaj potenciometara... da na telu ne pise Godin, zamislio bih se

Isto HSH magneti, jako slican floyd rose i gotovo identican izgled i polozaj potenciometara... da na telu ne pise Godin, zamislio bih se

haha You wish!!!!
- Chord-Master
- MF veteran
Heh, mozda nekom uspem da je prodam kao Godin gitaru, samo treba da crnim flomasterom napisem "Godin" na telu gitare.
Jedino me glava zajebava Jacksonolika je... nista odseci su glavu i reci cu da je to posebno Godinovo izdanje zvano "headless deluxe"
Jedino me glava zajebava Jacksonolika je... nista odseci su glavu i reci cu da je to posebno Godinovo izdanje zvano "headless deluxe"

хедлес-стринглес делукс
Opet aktuelan ovaj Godin. Naime, imam neku soluciju da trampim rg370 za taj freeway floyd, 1 za 1. U ponedeljak/utorak idem da probam. Opasno se omisljam.