Kuci imam Career les paula (odlicna gitara za te pare-180e) ,ali treba mi nova gitara,za potrebe svirki a i za drndanje kuci,naravno.
Budzet bi mi bio negde do 500e [mada ono,ako je nesto sto se ne sme propustiti za 20 vise,moze]
Sviram u Tribute to Nickelback bendu i jednom Irish bendu (u kojem ne koristim elektricnu tako da nije bitno).
Za sada je takvo stanje stvari,pre je postojala sansa da sviram u Disdainedu ,sada je ta sansa skoro nikakva ali ipak je tu. (http://www.myspace.com/disdainedserbia) tako da ce mi ta buduca gitara biti potrebna i za sviranje Nickelbacka i Necrophagista i Stevie Ray Vaughana ,ma sve zivo sviram,znaci neka univerzalna gitara.
(Mada preferiram thrash i planiram da napravim u buducnosti bend u tom fazonu)
Gledao sam gitare ,i primetio sam Ibanez RG350 (svakakve kombinacije) i deluje mi kao ok gitara za te pare (gotovina-33000) ali ljudi se zale na los Floyd (U stvari ne koristi original floyd neko nesto drugo,nem pojma) ,zale se da je gitara neupotrebljiva ako se prestima na Drop C (sto je meni neophodno zbog nickelbacka a i uglavnom sam u pola stima dole ili za ceo)
Primetio sam i ovu LDT(ESP) JH200 ,drug je hvali,deluje mi kao dobra gitara i zanima me cena,posto je ona kod nas?Cuo sam da je mitros poceo da uvozi taj model.
Znaci treba mi gitara do 500e,da je univerzalna,da moze posluziti na svirkama ,naravno da je dobra

Sta mi preporucujete?