Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Evo imamo na forumu vlasnika jednog "muzicara" muslim da ce ti on najbolje reci , ja mislim da su skupesta mislite o ovim gitarama
Lep izbor, doduse ja bih uzeo nekog 60s strata i toliko ga svirao da napravim od njega RG-u nalik, ne bih nikad pristao da dam dzak para samo zato sto je gitara vestacki relic-ovana. Kad je ti izakas to ima svoj smek i gitara dobije svoj neki identitet, svaku parku pamtisMithrandir wrote:Tri gitare su mi san i zivotni cilj mi je da zaradim dovoljno da mogu da ih kupim:
1) Fender Stratocaster Rory Gallagher Signature model
2) Taylor Custom electric guitar (Koa)
Ali, moja ultimativna gitara (ne racunajuci Gilmourov "black strat" koji ne mogu da posedujem) jeste Ernie Ball Music Man JP BFR-7
![]()
Sad na stranu sto nijednu nisam probaoo svakoj sam citao utiske, ali i imena koja stoje iza ovih gitara (a i bogami cena) garantuju vrhunski kvalitet. Ako nesto volim kod zvuka Johna Petrucci-a to je versatilnost (kao i DT uopste) i zato hocu ovakvu gitaru. Mislim da je mali broj ljudi koji se pitaju kakva je Music Man gitara, vec kako da dodju do novca da je kupe
![]()
@ DrGreenThumb: A sad ja znam zasto je tvoj solo za onu Reverse-ovu stvar onako dobar![]()
P.S. Da znam da su mi skromne zelje (wishful thinking jbga)
Skoro je neko prodavao bas takvu, cijena - prava sitnica - 2 k+ evra...cccira wrote:Ja bih JP sa 7 zica i piezo elektronikom, ako moze da se zapakuje za poneti!
Nemam nista sitnoDrGreenthumb wrote:Skoro je neko prodavao bas takvu, cijena - prava sitnica - 2 k+ evra...cccira wrote:Ja bih JP sa 7 zica i piezo elektronikom, ako moze da se zapakuje za poneti!
Mejbibejbi, vecina ljudi koji sviraju Rnie su toliki fanovi da nijednu drugu ne gledaju, a neki imaju desetine. Cudno, u najmanju ruku, ali Sterling Ball, aka Big Poppa, je uspeo da izgradi jednu porodicnu atmosferu manufakture kod populacije koja svira istoimene gitare. Stalno visi na forumu istog, i sve sto vam nije jasno mozete ga licni pitati, kao i Artiste koji s vremena navrate na veceru kod njega pa usput odgovaraju na poruke forumasa (Luke i JP pre svega, i Vinnie Moore dok je svirao MM). Druga stvar je njihova predanost krajnjem konzumentu i teznji da njihov proizvod bude sto savrseniji. Usput, koriste vintage oneway-action truss-rod-ove, na vecini vratovi su nefinisirani, pragovi su savrsene visine, izbruseni tako da se gitara cini kao da je svirana 20 godina. Jednostavno - pravljene su za profi muzicare, bez ulagivanja sirokim narodnim masama - jednostavno ali jebitacnocccira wrote:Nemam nista sitnoDrGreenthumb wrote:Skoro je neko prodavao bas takvu, cijena - prava sitnica - 2 k+ evra...cccira wrote:Ja bih JP sa 7 zica i piezo elektronikom, ako moze da se zapakuje za poneti!![]()
![]()
Btw. mislim da gospoda iz Rni Bola stavljaju neku drogu u njihove gitare jer kogod da je probao nekog mjuzikmena je bio odusevljen. Svi naglasavaju svirljivost ovih gitara, i nije mi bas jasno u cemu je fora? Sta to oni znaju sto niko drugi ne zna? Sta je toliko specijalno u njihovim gitarama pa ih svi nalaze udobnim i svirljivim?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest