Cao,
Potrebna mi je pomoc oko kupovine el. gitare. Hocu neku kopiju Gibson-a, Las Pola. Dvoumim se izmedju Epiphone Goth Les Paul Studio ili Vintage V100 ili V99.
Sta mislite koja je bolja ili koju bi ste vi uzeli?
Inace sviram blues i classic rock.
Pomoc oko kupovine Epiphone ili Vintage V100 ili V99
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Pomoc oko kupovine Epiphone ili Vintage V100 ili V99
i ja sviram klasik rokenrol uglavnom queen zeppelin purple dire straits santanu hendrix-a itd. i hocu dobru kopiju les paul-a.
epiphone les paul standard je ok ali vrat mu je tezak za sviranje.studio je katastrofa.supalj.slabog sustain-a.prelagan za moj ukus i sa losim odzivom potenciometara.ton je skroz prosecan obican almico classic humbucker.mada to moze da se promeni.
svejedno kad prodam svoj 11 meseci star ibanez rg370 vintage v 100 je prvi kandidat.njega nisam probao a samo me zanima da li ima zgodan vrat. inace kad sam pitao prodavca sta misli o vintage gitari on je rekao da je fenomenalna bolja od bilo kog epiphona i da se treba kupovati dok je relativno nova na trzistu.
epiphone les paul standard je ok ali vrat mu je tezak za sviranje.studio je katastrofa.supalj.slabog sustain-a.prelagan za moj ukus i sa losim odzivom potenciometara.ton je skroz prosecan obican almico classic humbucker.mada to moze da se promeni.
svejedno kad prodam svoj 11 meseci star ibanez rg370 vintage v 100 je prvi kandidat.njega nisam probao a samo me zanima da li ima zgodan vrat. inace kad sam pitao prodavca sta misli o vintage gitari on je rekao da je fenomenalna bolja od bilo kog epiphona i da se treba kupovati dok je relativno nova na trzistu.
-
Kupio sam je pre par dana na preporuku i u odnosu na ono sto sam imao a to je Squire Affinity, fenomenalna je ... Sustain i kvalitet zvuka ne moze da se poredi sa ovom starom. Nisam probao Epiphone. Vintage je stvarno nesto novo, Engleska je ali je slabo komentarisana na net-u, skoro nista .... Verujem da nije ogromna razlika u odnosu na Epiphone osim u ceni, tj jeftinija je a mozda bolja.
A koliko si je platio.i gde si kupio?meni se dopala gloss crna ali bih mozda nesto doplatio za gold hardware
-
Nadam se da ne krsim pravila foruma: http://www.musiccentar.com/www/index.php