Peavey JF1 EX???
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Peavey JF1 EX???
Imam ponudu za ovu gitaru, da li je neko imao bilo kakva iskustva sa ovim modelom i da li vredi 250-300e? Sviram dosta na clean-u, pa me iteresu je kako se tu ponasa, kakav je vrat itd.. hvala
Re: Peavey JF1 EX???
Vrlo solidna i svirljiva gitara, nije baš pravi 335, ali sa njom možeš da sviraš gotovo sve vrste muzike. U Artistu košta cca 300 evra, raspitaj se. Mislim da sam je video samo u crnoj boji što se meni ne sviđa.BluesBoy wrote:Imam ponudu za ovu gitaru, da li je neko imao bilo kakva iskustva sa ovim modelom i da li vredi 250-300e? Sviram dosta na clean-u, pa me iteresu je kako se tu ponasa, kakav je vrat itd.. hvala
Pazi sada ovamo: imam tu gitaru! Sve što mi je bio prvi utisak mogu da ponovim: solidna gitara, Grover čivije, pravi binding, odličan sustain. Vidim da je na Harmony sajtu vrlo hvale uključujući i pickupe. Meni se upravo oni nisu previše dopali jer su malo neujednačeni, tačnije neck je vrlo jazzy dok je bridge po malo oštar za moj ukus. Izrada je dobra, deluje robustno i nadam se da će da potraje. Ja ću je uskoro oglasiti za prodaju, ali ne zato što ne valja nego zato što mi je pored jako dobrog les paula sada suvišna. Crna u Artistu je meni odvratna, moja je sunburst jako lepo izgleda, evo ovako:

I ja sam uzeo tu gitaru, stvarno je odlicna za te pare, lako je svirljiva, nemam mnogo da dodam sve ste uglavnom vi napisali, jedino sto hardver je zlatan ali vrlo brzo prestaje da bude zlatan
eto to mi je jedina zamerka! E da i ono sto se meni svidelo je da na potenciometrima moze lepo da se zamuti boja i da se dobije bas jazzy ton ili obrnuto moze i da se svira AC/DC... SVE U SVEMU SUPER GITARA!

Ma da, moja je skoro nova pa se još uvek ništa nije izlizalo, ali je to poznato sa tim "pozlatama" posebno kod "Vintage" gitara. Sinoć sam stavio nove žice pa malo ispravljam moje zapažanje o razlici boje tona magneta jer se situacija promenila na bolje i sada je zvuk sasvim korektan. Pažljivo sam je zagledao i za taj cenovni razred (320-350 e na Thomannu) je bogato opremljena.BluesBoy wrote:I ja sam uzeo tu gitaru, stvarno je odlicna za te pare, lako je svirljiva, nemam mnogo da dodam sve ste uglavnom vi napisali, jedino sto hardver je zlatan ali vrlo brzo prestaje da bude zlataneto to mi je jedina zamerka! E da i ono sto se meni svidelo je da na potenciometrima moze lepo da se zamuti boja i da se dobije bas jazzy ton ili obrnuto moze i da se svira AC/DC... SVE U SVEMU SUPER GITARA!