Svi koji su bili sa mnom (i trgovci razumljivo, mada su ponudili da uzmem i drugu gitaru, sto nisam hteo) su me ubedjivali da nije ozbiljna stvar u pitanju (dobio sam i neki dodatni popust), ali sad sam malko zabrinut zbog sledece stvari...
Komad laka je vracen na mesto, nalepljen nekako, ali ostalo je vazduha ispod povrsine u tom podrucju. Konkretno, kad dodirnem deo oznacen crnom strelicom, oseti se da '' ne dihtuje'', da je ostalo vazduha...

Moj drugar iz benda je rekao da ne brinem o tome previse i da ne radim nista. To tvrde i neki drugi.
Trgovac (jedan od onih koji se u sve razumeju i koji je napravio ostecenje, uzgred) rekao je da cu, ako odlucim da to zakrpim, morati da dam gitaru nekome ko zna sta radi, jer ce biti potrebno skidanje vrata (bas da ne bi ostalo vazduha), skidanje celog tog lakiranog dela (vidite na slici, to mesto gde se spaja vrat sa telom), i nanosenje novog sloja.
Sve u svemu, sta mi vi savetujete?
Ako postoji mogucnost da se ova pukotina prosiri, ja sam malko zabrinut, jer to onda ne bi vec bio samo estetski problem.
Ako je veca sansa da se nista znacajno nece dogoditi u nekom razumnom vremenu, ja zaista ne bih nista ni uradio, ostavio bih gitaru ovako...
Nemam poverenja u somborske ''majstore'' a verujem da vi znate neke ljude koji se bave ovim i slicnim stvarima.
Da li je intervencija potrebna?
Ako jeste, mozete li da preporucite neko ime?
Fala unapred!