Razlike izmedju 9V i 18V na aktivnim magnetima?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
bokicasa

Razlike izmedju 9V i 18V na aktivnim magnetima?

Post by bokicasa » 13 Jan 2009, 16:31

kao sto naslov kaze,zanimaju me osnovne razlike izmedju 9v i 18v.Da li je zaista potrebno stavljati dve baterije ili je dovoljno zadovoljiti se jednom.Koliko je bolji zvuk na 18 i kako se ugradjuje jos jedna baterija?

bokicasa

Re: Razlike izmedju 9V i 18V na aktivnim magnetima?

Post by bokicasa » 13 Jan 2009, 18:01

da,sad jos samo ostaje pitanje-kako ugraditi jos jednu bateriju???DA li neko zna to?

nenadnenad

Post by nenadnenad » 13 Jan 2009, 19:31

Pa, ako imas mesta stavis je, ako ne onda dobro razmisli :) pa probaj ponovo

http://www.seymourduncan.com/forum/show ... hp?t=19696
http://knol.google.com/k/mark-gollihur/ ... l47tiahj/2

Imas jos faq-ova guideova itd. google it.

Mancha

Post by Mancha » 13 Jan 2009, 20:53

Samo je vezes na red sa postojecom i to je to. Ako treba detaljnije objasnjenje, reci :wink:
A razlika je dupe i oko. Veca dinamika, veci headroom i vise detalja u zvuku. Apsolutno vredi, a ne kosta nista.

bokicasa

Post by bokicasa » 14 Jan 2009, 10:36

imam problem sto mi je cale matori elektro inzenjer,ALI kad sam menjao magnete ja sam trazio da mi odma stave 2 baterije i prodavci su savetovali mog caleta da to nije potrebno,a moj cale,kao i svi matori matorci,kad mu ubacis nesto u glavu,nema ti spasa,a posao je sa mnom,samo zato sto ja nisam imao toliko kesa kod sebe,tako da on smatra da to ne treba da radim,tj. nece da mi uradi i onda moram sad sam da se bakcem oko toga i provaljujem..sve u svemu,video sam da postoji nekoliko opcija,ali da pitam ja opet,na bateriju se stavlja izolir traka jel tako??ne secam se dobro,znam da su mi ovi u prodavnici rekli sta se stavlja ali sam zaboravio..tebe ako ne mrzi da mi napises postupak stavljanja druge baterije napisi,bio bi od ogromne pomoci!!
hvala.
edit:nema potrebe,nagovorio sam jednog caletovog radnika i danas ce da mi ubaci jos jednu..:)

Post Reply