Probaj da odsrafis vrat pa na mesto gde se spaja sa telom nakapaj lepak (ja sam koristio onaj univerzalni, "tigar") i onda zasrafi ponovo. Trebalo bi da pomogne, posto ja povremeno volim da kompletno rasturim gitaru, odvojim vrat od tela, poskidam magnete, civije, pogledam jel sve u redu, ocistim i vratim nazad. Pa sam tako stavio lepak i pored toga sto su srafovi odlicno drzali vrat (bolje spreciti nego leciti

) i vise ne mogu da ga odlepim.

Toliko jako je uhvatio. Mozda ti to pomogne, osim ako ti se nije prosirila rupa od srafa pa je labav. U tom slucaju mozes da uguras cackalice u rupu, dobro ih naguraj, da bude sto tesnje, pa onda sipaj lepak za drvo i sacekaj da se sve to osusi, izravnaj povrsinu (da ne bude ispupcena) i zasrafi sraf u tu "zacepljenu" rupu. Ja sam tako okrpio razvaljenu rupu od onog djavola na koji se kaci kais gitare (nemam pojma kako se to zove), i ko novo je, niti se klima, niti ispada.

Mislim da je to najeftinije resenje, a ne verujem da time moze da se osteti gitara, posto moja radi isto kao pre. Isto je u pitanju kopija Fendera (bullet squier).