dakle ko sto se vidi na slici (ili nevidi losa mi kamera) zadnji deo bridge-a mi se odigao 1 mozda 2 centimetara od tela!Dal to tako treba da bude?!Skoro sam menjao zice pa mozda je do toga problem!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Meni je najveci problem sa tremolom koji odstoji sto ga samo malo jaci bending pomera. Ne znam ni kako je moguce podesiti standardni tremolo da tenzija bude veca a da odstoji od tela.Z*Z*Z wrote:Ne bi se slozio da je neophodno da stoji uz telo, vecina kaze da povecava stabilnost i poboljsava sustain, ali ja se ne bih bas slozio...mislim da je stvar izbora...
Naravno.e Da i primetio sam da se sada teze benduju zice jer predpostavljam da sam ovim setupom zategnuo zice
I meni pade na pamet da mu je gitara sada naštimovana na G-C-F-B-D-G!Funkomat wrote:Otpusti zice, nastimaj gitaru.
Ili jos vise...guv'nor wrote:I meni pade na pamet da mu je gitara sada naštimovana na G-C-F-B-D-G!Funkomat wrote:Otpusti zice, nastimaj gitaru.
U svakom slučaju -
Taj fazon...Funkomat wrote:Covece... 2cm odstojanja!
Znas ti sta je to!?
Mick Taylor - urednik Guitarist-a
"Fender recommends 3.2mm between the top of the guitar and the underside of the vibrato baseplate at its highest point."
Duane wrote:aj nemojte biti cepidlake... sta je to.. santimetar manje vise...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest