ako nije od drveta, kakav zvuk daje?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Vala bas! Zbog ovakve gitare se rado ide 6 meseci u teretanusinisake wrote:Ma, nema veze, isplatile bi se muke, kad bi se s ovim pop'o na stage lokalnog doma kulture...ahahahahahaahahaha
Ha, ha, ha, a zar nije? Eh, ja sam kanda krenuo ozbiljno u infantilnu regresiju, al' meni se ovo svidja. Posle nekoliko piva svirao bih takvu gitaru u javnosti, bez blama!!!Tad sam mislio da je to vrhunac kewla... bio sam mlad i takve stvari su me lako fascinirale.
Cak je i celavsinisake wrote:Ne da ga je skinuo (ton), nego samo tako...
Da, zvuče malo svetlije od "daščara"... na prijatan način svetlije.sinisake wrote: E, a ove gitara kanda mnogo ozbiljno zvuce...
Ja bih je izbušio, napunio vodom i unutra pustio ribicu. Zlatnog japanskog šarana. Ili skalara.cccira wrote: E, ja bih jednu istu ovakvu kao sto ovaj ima samo sto bih ja mesto obicnih lampica napravio neki lajt shou
Kakav si, svirao bi je i trijezan...sinisake wrote:Posle nekoliko piva svirao bih takvu gitaru u javnosti, bez blama!!!
Ili onu mini-ajkulu (nemam pojma kako se zove, gajio sam isključivo kopnene životinje), da izgledam zaebano...Rocket Roll wrote:Ja bih je izbušio, napunio vodom i unutra pustio ribicu. Zlatnog japanskog šarana. Ili skalara.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest