1. Poslednji prag je malo visi od ostalih (vidi se da je malo izvucen), tako da kada sviram ton na pretposlednjem pragu cuje se ton poslednjeg. Sto je jos veci fazon, vidi se da je neko(taj lik) pokusao cekicem to da "podesi" pa je malo ostetio drvo. Ovaj problem nisam skontao pre kupovine, jer je kobilica bila visoko postavljena, po njegovim recima tako je bilo fabricki.
2. Kada sviram clean, kada jace okinem zice cuju se neke smetnje (krckanje ili tako nesto).
3. Kada drmam gitaru, cuje se neko krckanje. To krckanje se najjace cuje kada udarim u deo gitare gde su potenciometri i onaj switch za magnete(ne znam termin, amater sam

Sta je uzrok tim problemima (osim prvog), i kako to da resim?
Samo da napomenem da sam gitaru platio 140e , sto nije mnogo, ali se za te pare moze kupiti nova gitara u prodavnici koja nema tih problem. Ako ce me popravka tih problema kostati preko 50 e, onda u *****.
Jos jedna napomena: Nemojte da me pljujete sto sam brzoplet, nisam skroz ja kriv. Taj lik je lukavo prikrio probleme, pa mu se sve nesto zurilo, tako da sam ja u tim okolnostima popustio i zaje*ao se.