I detaljno je pregledavsi bez mane a delovao sam ko zacaran dok sam je probao i pregledao bila je stvarno u redu i resim da je uzmem. Na njoj su bile fabricki stavljene zice i tako sledeci dan resim da stavim nove zice,tako stavim 10 tke i nastimam je u D i primetim sledece da mi tu nestima kako idu zice. Tacnije e1 ulazi malo vise u polje vrata dok je E6 skoro na kraju pragova i na srecu gitara je svirljiva E6 neslece tj nesklizne sa vrata gore ali ako se malo zavija na gore onda sklizne. Mislim da slika govori sve najbolje o cemu pricam pa obratite paznju.

na ovoj se mozda i bolje vidi

E ovaj detalj me malo prilicno smorio,jer pre kupovine dok sam je studirao bas ovakva razlika i nije bila,mislim da bi je svakako primetio.Sad neznam kakva su vasa iskustva sa Jackson gitarama dal ovako treba ili je potrebno steljovanje gitare? Tako da verujem da je ovo resiv problem i da je potrebno stelovanje vrata ili floyda? Neznam u ovaj detalj se bas i nerazumem.

Sad ljudi mene zanima kako mogu da resim ovaj problem? Jel ste upoznati na forumu o kom Majstor Goranu je rec i kolko bi kostala popravka,stelovanje vrata,floyda il sta vec treba???
Malo mi frka da gitaru nosim bilo kome,ovo je Srbija ( NAZALOST) pa da mi neki mudrac nepovadi i zameni sve sto se moze kao sto rade sa telefonima,TV ima i slicnom robom. Pa da to vise nebude RR3

Na kraju moram reci da je gitara stvarno onako ubica sa zvukom i ja nemam nameru da je se odricem,prodajem i slicno prvo nisam trgovac sa opremom a drugo volim RR3

Da nedavim vise savet st treba ciniti.