I Koferche:

Gitara je super, sve je u original stanju, pragovi kao novi,jumbo!, jedini problem je shto je neko zamenio push pull pot (TONE CONTROL) sa obicnim potom i ne izvlaci se tj. ne splituje magnete, ali push pull pot je oko 600-700dinara te nije to problem, magneti imaju 4 zice, dakle splitabilni su...inace - Seymor Duncan. Gitara zvuci kao neki SG koji se pario sa telekasterom...tako nekako. Set Neck, Finish do jaja, ne zvone zhice mnogo iako sam stavio debele (E, A i D) zhice na 1,6mm a tanke na 1,4mm razdaljine od 12tog praga. Meni je to ok. Prijatna je za sviranje, pa slicno kao i moje gitare, jer ih isto setapujem, nije premekano, ali moze da se svira 3-4 sata bez problema

ZVUCI HUMBACKERA - Snimak ce biti okacen sutra popodne ili u podne... A nakon toga i split coil pozicije, cim ugrabim vremena da odem do NS po potenciometar...
Eto - Nemanja spava u zemlji telecastera, svi slicno izgledaju a jako razlicito rade....Fender MIM je telecaster standardni ton, Peavey je kao masniji strat HSS (snimicu i njega uskoro) , a ovo je neko ludilo, mekshi ton od gibsona, ali rezak i pun dinamike na drajvu, sustejn ludnica dug (zbog konstrukcie gitare), ima i onaj stomacic kao PRS, ma neznam, jako mi se svidelo i uzeh je, jer kao shto sam rekao, nemam dovoljno novaca da gajim gitare koje slabo ili uopshte ne sviram... Sad sam miran do sledece avanture!!!

BTW neznam da li sam pomenuo, gitara je lagana neverovatno a poshto sam odmah cim sam doshao iz Panceva - gde sam se menjao za gitare, odmah otishao na probu - odvalio drajv na ds2 do kraja stao pored pojacala i nishta ne zuji niti mikrofonishe... to mi je trebalo...

FENDER Telecaster Special Edition HH Flame Maple Top, Made in Korea...