Unapred hvala!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
malomuki17 wrote:ovo se ne cuje lose u odnosu na moj rig..ako ti ovo nesto znaci
Podizanje srednjaka ni priblizno nece nista da resi, jer onda nece da gruvacokanovic wrote:Ako nista, pojacaj srednjake na mikseru. Nece ti biti lako da sviras, ali ce se bar razaznati sta sviras, narocito u solu. Ili neku Volume pedalu, pa je nagazi na solo. Generalno, line in je UZAS! Nabavi neko pojacalo, bilo kakvo i sve ce bolje raditi, to je sigurno.
Da sam imao pare odmah bih kupio neku opasnu gitaru.KnightOfDoom wrote:Ili gitaru ili magnet. Nema dz dz-a sa singlom
Koje su ti debljine zice sada., ako su 9 ke verovatno ces morati da radis setupdobrota wrote:malomuki17 wrote:ovo se ne cuje lose u odnosu na moj rig..ako ti ovo nesto znaci
cokanovic wrote:Koje debljine su zice na mojoj gitari, i da li bi bar malo pomoglo da stavim toliko hvaljene desetke? Btw, najvise volim da sviram nu metal.... otprilike nesto kao Slipknot.
Ne znam... imam one zice koje su mi dosle uz gitaru... To sam i pitao, koje zice dolaze uz Squier Bullet? Kad kazes setup na sta sve tacno mislis?ognjen93 wrote: Koje su ti debljine zice sada., ako su 9 ke verovatno ces morati da radis setup
Ok za lin in i mic in na zvucnoj kartici ali da li bi dobio bar nesto na kvalitetu ako bih povezao na mic in mini linije? Inace mislim da mini linija nije losa... A umesto Di box-a sam planirao da kupim neku malu Behringer miksetu... ali polako dok se skupe pare...Mancha wrote:Dzaba ti ekvilajzer, magneti, zice i sve ostalo. Line In nije predvidjen za gitaru, pa cak ni Mic In.
Oba imaju suvise malu ulaznu impendansu koja ti "pojede" dobar deo signala.
U tu svrhu ti treba Di box koji prilagodjava impendansu, ili neka USB varijanta koja ima i Di Box u sebi. Behringer kosta oko 40e i odradio bi ti posao. To je ujedno najjeftinije resenje koje daje upotrebljiv rezultat.
relativno je,moze biti i 9 ili 10,ali vazi da su te zice njesra,jer sigurno dugo stoje na gitari.em gube sjaj,ton i druge stvarcice..To sam i pitao, koje zice dolaze uz Squier Bullet?
Znaci menjanje u svakom slucaju... A sta to treba da se radi oko setup-a? Ja sam mislio samo promenis zice i to je to.muki17 wrote:relativno je,moze biti i 9 ili 10,ali vazi da su te zice njesra,jer sigurno dugo stoje na gitari.em gube sjaj,ton i druge stvarcice..To sam i pitao, koje zice dolaze uz Squier Bullet?
Ne valja ni u jednoj poziciji... Promenom pozicije dobijem samo drugaciji zvuk ali i dalje su tonovi nekako mutni... Btw, kad sviram u bridge zvuk mi je nakao kako za pop-punk(to zvuci koliko toliko ok) ali ja hocu nu metal.mislim_stvarno wrote:Ako me usi ne varaju mnogo, ovo si svirao u neck ili midle (ili neck+midle) poziciji. Prebaci u bridge...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest