Ja sam cuo da su fenderi iz 80tih losi, da li je to tacno?
Pozz...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
ja sam svirao jednog fendera iz '83 i meni se jaaako dopao....e sad, ne mroa da znaci da su ostali dobri,a ne mora da znaci ni da je taj dobar, ali meni se bas dopaoBluesBoy wrote:Molim sve dobre ljude sa ovog foruma, da napisu neka svoja iskustva oko Fender gitara serije koje su se pokazale kao lose, koja su godista kritcna, izrada, i zbog cega je to tako, mislim da me razumete, verujem da ce svaki kvalitetan odgovor puno znaciti...
Ja sam cuo da su fenderi iz 80tih losi, da li je to tacno?
Pozz...
Wolf wrote:RocketRoll, the Walking Fender Bible xD
Ja mislim da se Fank navari svaki put pre nego sto se konektuje na netMetalFunk wrote:Wolf wrote:RocketRoll, the Walking Fender Bible xD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bluesko wrote:Ja mislim da se Fank navari svaki put pre nego sto se konektuje na netMetalFunk wrote:Wolf wrote:RocketRoll, the Walking Fender Bible xD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se Fendera tice,dobra je to marka.... Nekad smo se saplitali o njih,a onda je drug Tita umrEo.... :setni smajli koji se seca doba komunizma:![]()
Makinov wrote:Po meni... Totalna budalastina je to da su Fender gitare iz 80-tih lose... Famozni i superkul Custom Shop se zvanico otvara 1987 godine... Navodno odatle izlazi najbolje od Fendera... Ali do tada kao posebni modeli, pravili su se Elite Fenderi... Koji su strasni. Imao sam priliku da probam jednog Telecastera... i odusevio sam se...Po meni, Elite je bio nesto najbolje od Fendera...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest