Ideja predhodne kupovine bila je da se ima 3 gitare koje imaju svaka razlicite karakteristike. Mahagoni sa humovima, Alder sa singlovima i alder sa hss.
Jedini problem je shto iako je Meksiko telac solidna gitara i FMT telekaster je takodje solidna gitara, neshto me je uvek vuklo ka tome da nije jos uvek to to...Sada sam skapirao. Ako imash mnogo gitara, treba skupljati instrumente koje volish a ne neke koji su ti "onako - solidni". Gitara koju sam sada kupio za mene je sam vrh shto se tice tog tipa gitare. Singl magneti su dobra stvar, ako ne i najbolja i jednog dana cu imati neki fender telecaster sa singlovima ali kada naletim na neshto shto meni prija ushima a ne shto je standardno i ski kazu da je solidno (meni je iskreno zao shto sam prodao svog prvog telca squiera afinity koji je izgleda bio nekom magijom opshrvan zvukom koji je za mene bio najbolji iako je kvalitet izrade afinity serije low). Pitanje zvuka je jako diskutabilna stvar i on ne ide u skladu sa muzikom koju slusas i tonom koji je tebi otprilike u ushima. Meni je u ushima zvuk bridge magneta fendera '52, zvuk stratokasterovog neck magneta, zvuk jazzmastera i jaguara a naravno na drajvu i zvuk nekog recimo SG-a
Fender Telecaster 52 je savrshena gitara po pitanju izrade, savrshena gitara po pitanju bridge magneta. Neck magnet mi se ne svidja do danas nisam znao koliko je on u stvari mutan. To je za Jazz ekipu, a ja sam od jazza jako daleko i sviracki i slusacki

Fender Stratokaster je gitara koju cu imati jednog dana i to shto se meni svidja kod strata ima i u Squier Classic Vibe seriji jer ta serija zaista lepo radi... Naravno i jaguar/jazzmaster i na kraju Firebird.

....FENDER TELECASTER '72 DELUXE je gitara koja u sebi ima po malo telekastera, pomalo stratokastera i pomalo gibsona. U stvari nema nishta od toga u tome je char, ona ima svoj karakteristican zvuk. Napravljena je u Mexicu (quality control je sasvim dobar, bolji od standarda mnogo - setup je bio iz fabrike odlican za 9ke, pa sam ja podesio za 10ke), uz nju sam dobio gigbag, garantni list i fenderov i Mitro's -ov i krpicu na kojoj pishe fender i naravno imbuse. Sve u svemu sve shto mi treba...

Semplovi na Randallu i cako mozda Voxu mom uskoro a za sada guitar rig....
Klin AC30
http://www.box.net/shared/b2jxdhabd4
Drajv AC30 i Turd Screamer
http://www.box.net/shared/bgafin94va
Inace ovo je moja prva nova gitara tj. iz radnje. Pa sad svima jedan veliki