Kupovina električne gitare do 200E
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Kupovina električne gitare do 200E
Molim sve dobronamerne ljude da mi pomognua ako je moguce... Kupio bi el.gitaru do 200E pa ako neko ima neki predlog neka kaze, unapred zahvalan!!!
P.S. u Beogradu sam
P.S. u Beogradu sam
- mislim_stvarno
Re: Kupovina elektricne gitare
Pa, lepo je sto si u Beogradu, ali reci ti nama sta bi hteo da sviras! 

E zaboravih da navedem zeleo bi da aviram malo bluza i rocka!!!
- Guitar_thrill
- MF veteran
moja preporuka je Squier Standard Stratocaster, ima sad popust u mitrosu, jos ti i ostane nesto para....za blues i rock supercoca wrote:E zaboravih da navedem zeleo bi da aviram malo bluza i rocka!!!

- sirac-šunka
- vragolan
... i za ostatak para odes u obilazak Moskve...
I ja se mislim da kupim el gitaru i odlucio sam se za yamaha pacific 112.. Super je i za rock i za blues.. Al da te pitam nesto.. Imas li ti kakvo pojacalo..?? Bez pojacala gitara kao da je nemas..
- Guitar_thrill
- MF veteran
sad kad budemo mogli da idemo svuda, do tje veliki bonus : "kusur od sqiuera"sirac-šunka wrote:... i za ostatak para odes u obilazak Moskve...

Re: Kupovina električne gitare do 200E
mislim da pazarim od pojacala vox vt15 ili roland cube x20, oba su iste cene..., a sta kazere za gitaru Kramer Focus VT-221S Deluxe, ako neko zna neka javi??? ili J&D ST#ARS? ili Aria STG-006???
Ashton Fidelity???... A obilazak za resto para ce da saceka...ha ha ha...
Ashton Fidelity???... A obilazak za resto para ce da saceka...ha ha ha...

- mislim_stvarno
Ja bih isto bio za Squiera.
-
mislim_stvarno wrote:Ja bih isto bio za Squiera.

Squier Standard Stratocaster za 150EURa, za 50EURa kupiš neki polovni combo, bog da te vidi, za te pare se verovatno prodaju krpe za brisanje Gibsona...
P.S. Pogledaj i oglase, ovih Squiera možeš da nađeš oko stotke (pošto su ovi novi 150), a onda još i da birkaš pojačalo pa da šenluk činiš kao Aga Bećir-aga kada je uvatio Malog Radojicu...
, najbolja stvar u svemu je što ako se u budućnosti predomisliš, izvlačiš sigurno veliki deo ove kinte...
P.S. Pogledaj i oglase, ovih Squiera možeš da nađeš oko stotke (pošto su ovi novi 150), a onda još i da birkaš pojačalo pa da šenluk činiš kao Aga Bećir-aga kada je uvatio Malog Radojicu...

Ja sam, verovali vi meni ili ne, pre 2 godine (oko nove godine) platio skvajer standarda 300 i kusur eura u mitrosu 

Zar ti nisi skvajeromrzac?cccira wrote:Ja sam, verovali vi meni ili ne, pre 2 godine (oko nove godine) platio skvajer standarda 300 i kusur eura u mitrosu

Sto se tice Squier-a, bilo bi bolje da pozuris, ja sam, recimo, pre jedno nedelju-dve otisao u Mitros da vidim Squier baseve i ostalo je svega par komada.. za gitare vec nisam siguran

E, tvoj je onda vintage...cccira wrote:Ja sam, verovali vi meni ili ne, pre 2 godine (oko nove godine) platio skvajer standarda 300 i kusur eura u mitrosu

Noup, skvajer standard je otlicna gitara... samo ja ne volim stratoveWook wrote:Zar ti nisi skvajeromrzac?cccira wrote:Ja sam, verovali vi meni ili ne, pre 2 godine (oko nove godine) platio skvajer standarda 300 i kusur eura u mitrosu![]()